≫ 

Guza Ane Ivanović ruši internet! Srpska lepotica uslikana na Majorki, a tek da joj vidite mamu

Ana Ivanović je uslikana u minijaturnom bikiniju na plaži u Španiji dok je provodila kvalitetno vreme sa svojom porodicom

  • 26
Ana Ivanović

Ana Ivanović , Foto: Instagram.com/anaivanovic

Bivša srpska profesionalna teniserka Ana Ivanović (32), koja je 2008. godine bila prva teniserka sveta, je uslikana od strane iskusnih paparaca na plaži u španskom letovalištu.

Naime, supruga bivšeg nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera (35), za koga se venčala 2016. godine, je uslikana sa svojom decom na plaži na Majorki.

Ona je tom prilikom nosila plavi kupaći kostim, koji joj je odlično stajao i tom prilikom pokazala da i nakon rođenja dva sina ima fantastično telo. Ana već ima bronzani ten, a pokazala je i zategnutu guzu i noge, bez tragova celulita ili strija.

Ana je tom prilikom pokazala i savršeno zategnut stomak i trbušnjake, a od aksesoara je nosila samo crne naočare za sunce i diskretan lančić oko vrata, dok joj je kosa bila vezana u punđu.

Ana je sve vreme imala osmeh na licu i bukvalno je sijala od sreće, a pored dece društvo joj je pravila i majka, dok bivši poznati fudbaler nije bio sa njima na plaži.

Inače,  Ana je vilu na Majorki kupila pre 12 godina, a prošlog leta započela je renoviranje te kuće.

Ivanovićeva je vilu od 950 kvadrata kupila 2008. godine i tada je za nju iskeširala 4,5 miliona evra, a nekretnina se nalazi na imanju koje se prostire na 6.000 kvadratnih metara.

Vila je sagrađena 1998. godine, a poseduje veliki bazen, u prizemlju se nalazi velika dnevna soba, prostrana kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, garderoba i kupatilo.

Na spratu se nalaze četiri spavaće sobe sa terasama, tri kupatila, odvojeni apartman za poslugu sa spavaćom i dnevnom sobom, kuhinjom i kupatilom.

Pored vile napravljen je i teniski teren.

Podsetimo, Ana i Bastijan su u skladnoj vezi od 2014. godine, a bračne zavete su razmenili dve godine kasnije. Imaju dva sina, Luku i Leona, a Ana često objavljuje fotografije na kojima se vidi koliko uživa sa svojom porodicom.

Video: Ana Ivanović koja trenira u helankama će vam ulepšati dan

(I. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    5. jun 2020 | 12:33

    Kad god procitam muske komentare na ne fotosopirano zensko telo zapitam se da li suikad bili uopste sa zenom?

  • Haha

    5. jun 2020 | 13:16

    Vi svi što komentarišete da je prosek itd., ne sumnjam da ste svi manekeni 🤣🤣🤣

  • Stefan

    5. jun 2020 | 10:33

    Nista spec brt

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA