≫ 

Ava otkriva tajne "elitnih" cica: Nedelju dana u luksuznoj vili, bazeni, garderoba, dobar auto...

Ava Karabatić iznela je svoj stav o Tijani AJfon i prostituciji

  • 13
Ava Karabatić, Tijana Maksimović Ajfon Ava Karabatić i Tijana Ajfon/Foto: Instagram/AvaKarabatić, A. Nalbantjan

Ava Karabatić progovorila je o prostituciji koja je već danima glavna tema zbog hapšenja Tijane Ajfon, a svoj stav o njoj i o prostituciji iznela je u svom blogu.

Starleta je, kako je navela, u svom blogu dlučila da otkrije pravu istinu i sve što zna o privatnim žurkama/zabavama itd. Prenosimo njene reči:

- Postoje žene (dosta njih su i poznate osobe), pevačice, wanna be starletice, rijaliti zvezde itd. (ne želim nikog imenovati, jer se ne služim niskim udarcima). Za mene su pisali da sam trudna, da sam kupila vilu u Dubrovniku i da sam godinama sa poznatim teniserom, tako da u ove natpise u vezi sa Tijanom ne verujem. Šest meseci sam živela s Tijanom u rijaliti programu, devojka je bila simpa i koliko znam ne prate je skandali u rijaliti programu. Ne mogu ništa više napisati o njoj, jer ne družimo se privatno, govorim iz iskustva s rijaliti programom, zna napraviti dobar šou.

- Pišem o opštoj prostituciji, tj. elitnoj i devojkama koje pružaju takve vrste usluga. To su one devojke koje se slikaju po luksuznim hotelima, destinacijama itd. bez pokrića, prihoda, naravno prihodi većinom imaju 60+ i čekaju ih u sobama dok one ne dovrše par sličica za Instagram. Imamo i one prostitutke iz klubova koje se prodaju za piće, a i imamo onaj teški "šljam" koje hodaju po ulicima i čekaju klijente. Sve je to prostitucija i sve se svodi na isto i, naravno, da ne izostavim muškarce kao muške prostitutke.

- Dok sam radila kao voditeljka rijaliti programa "Parovi" često sam dobijala i sama nemoralne ponude, bila sam pozivana na razne zabave itd. Nisu u pitanju samo kriminalci, velik broj klijenata su oženjeni muškarci željni zabave, poznati političari i mnogo, mnogo poznatih sportista koje pratite na Instagramu i koji uglavnom žive u presrećnoj porodici. Lično sam za legalizaciju prostitucije, ne zato što to smatram moralnim ili korektnim, već se kod nas prostitutke dekriminališu.

- Da se ogradim, ovo mi je djed, ali inače to ovako izgleda. Moram se malo i našaliti - napisala je Ava.

Ava Karabatić sa dedom Ava Karabatić sa svojim dedom/Foto: Privatna arhiva

- Znam da sve vas zanima kako funkcioniše ta famozna elitna prostitucija, i tu bih se uhvatila za reč "elitna", od kada su prostitutke "elita"?? Zna se ko je elita, poznati doktori, piloti itd, ali ko sam ja da menjam termine. Kako god, poznajem par "elitnih prostitutki" koje sam upoznala u estradnom svetu, samim time znam kako to funkcioniše. Obične prostitutke funkcionišu na principu davanja svojih usluga po hotelima strancima, gde su često umešani i direktori hotela, recepcija i konobari. U mom rodnom Splitu je isto leglo prostitucije kao i drugim gradovima na obali. Broj im se pojačava tokom leta kad zaplove luksuzne jahte. Jahtaška klijentela je dosta izdašna, kapne tu i više od par hiljada evra. Ako sednete u taksi u Splitu, svi će vam reći koga odvoze i dovoze do marina i luka, ali još veća prostitucija je u Beogradu - poručila je.

- Nedelju dana u luksuznoj vili, bazeni, skupi restorani, garderoba, dobar auto, a u celoj pozadini je poenta da serviraš starog bogatog jarca, dno dna. Želim vam samo prikazati pravu istinu "noćnih dama" koje pratite na Instagramu i koji su idoli mlađoj generaciji.

Ava Karabatić i Tijana Ajfon:

Podsećamo, Tijana Ajfon nedavno je prebačena u drugi zatvor, po žalbi advokata.

Ukoliko se pred Sudom Bosne i Hercegovine dokaže da je skrivila krivična dela koja joj se za sada stavljaju na teret - organizovanje prostitucije i krijumčarenje ljudimogla bi da završi na robiji dugoj i do 15 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iskreno

    5. jun 2020 | 18:11

    jel sam ja jedini normalan kome nije jasno koji to muskarci placaju za ove spodobe koji lice na tandze?

  • De

    5. jun 2020 | 21:44

    Ne razumem, kako nekom nije žao bacit novac na ove rugobe? Pa to ne liči na ljudsko bice. Strašno!!!

  • Mara

    5. jun 2020 | 19:16

    A cime se bavi Ava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA