≫ 

Ovo je Veljkov kum koji je organizovao vatromet od 10.000 evra u čast malog Željka

Iako mnoge pripadnice nežnijeg pola lude za Vavićem njegovo srce osvojila je njegova dugodišnja devojka od koje se ne razdvaja

  • 21
Proslava povodom rođenja Željka Raznatovića. Veljko Ražnatović, Foto: ATA Images

Rođenje Veljkovog sina Željka porodica Ražnatović slavila je dva dana, u Cecinoj vili na Dedinju i u Titelu, u rodnoj kući Veljkove supruge Bogdane.

Prve večeri slavlja sve je oduševio spktakularni vatromet u čast Veljkovog naslednika, koji je organizovao Ražnatovićev kum i prijatelj Nikola Vavić.

Nikola i Veljko druže se dugi niz godina, a sada su postali i kumovi. Kum očigledno nije štedeo kada je njegovo kumče u pitanju pa je za vatromet iznad vile na Dedinju iskreširao 10.000 evra.

Vavić je poznat javnosti i kao bivši vođa Partizanove navijačke grupe Alkatraz. On je u junu 2018. godine ispred jednog beogradskog splava Nataši M. (21) naneo teške povrede udarcem u glavu. Priznao je krivicu i sa tužilaštvom se nagodio za kaznu od šest meseci kućnog zatvora uz nanogicu.

On je takođe optužen i za pokušaj ubistva i pucnjavu na splavu Blejvoč, nakon čega je pravosnažno oslobođen optužbi zbog nedostatka dokaza.

Njegovo srce osvojila je njegova dugodišnja devojka od koje se ne razdvaja, te su se njih dvoje zajedno provodili na slavlju kod Ražnatovića, kao i kod Rodića.

Podsećamo, sinoć su u Titelu porodica Rodić i ponosni tata Veljko dočekivali goste, a slavilo se se sve do ranih jutarnjih časova. Iako je rečeno da se neće pojaviti na slavlju, Ceca je ipak došla i odmah se latila mikrofona.

Kako izgleda Veljkov kum Nikola koji je organizovao vatromet u čast malog Željka pogledajte u galeriji u nastvaku teksta.

Video: Ipak stigla Ceca u Titel: Bogdanin tata pred prijom na kolenima, ona peva Morem plovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Franco Nero

    5. jun 2020 | 18:37

    Cirkus se nastavlja,glavna tema 3. dan

  • Molim vas

    5. jun 2020 | 18:30

    Napišite i nesto o strini od 5. komšije, na primer 🤣🤣🤣

  • Niki

    5. jun 2020 | 18:10

    Niste detaljno objasnili ko je Nikola, nije magacioner sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA