≫ 

Udružile se: Veljkova i Šijanova bivša zajedno u provodu - ne zna se koja je lepša

Veljkova i Mirkova bivša bile na nastupu Ane Nikolić u jednom prestoničkom lokalu

  • 31
Olja Radojićić i Maša Terzić, Željko Ražnatović, Mirko Šijan

Foto: Instagram/oljaradoicic, ATA Images, Nikola Tomić

Maša Terzić, bivša devojka Veljka Ražnatovića i Olja Radoičić, nekadašnja partnerka Mirka Šijana postale su nerazdvojne drugarice, pa su se provodile i fotkale tokom zajedničkog izlaska.

Njih dve su bile na nastupu Ane Nikolić u jendom prestoničkom lokalu, gde su se i fotografisale, baš kada se u vili Ražnatovića, 3. juna, slavilo rođenje Veljkovog sina Željka.

Njih dve su bile skockane od glave do pete, a pozirale su sa širokim osmehom na licu. Nekada su Olja i Maša bile u ljubavi sa Mirkom i Veljkom, a sad je Ražnatović u srećnom braku sa Bogdanom, dok je Šijan u vezi sa njenom sestrom Bojanom.

Terzićeva ćerka i Ražnatović bili su u turbulentnoj vezi više od godinu dana, a ubrzo nakon raskida Veljko je našao novu devoku i nakon nekoliko godina stao na ludi kamen i dobio naslednika kojem su roditelji dali ime po pokojom dedi Željku Ražnatoviću Arkanu.

Šijan i Olja bili su u višegodišnjoj vezi, a kada je Mirko upoznao Bojanu preko Veljka i Bogdane, navodno mu se odmah dopala. Nakon raskida sa Radoičićevom, sin Goce Božinovske je uplovio u romansu sa Ražnatovićevom svastikom.

Mirko i Bojana se ne razdavajaju, a na proslavi povodom rođenja Veljkovog i Bogdaninog sina Željka, njih dvoje su razmenjivali strasne poljupce i nežnosti pred svima. Mnogi komentarišu da su Šijan i Rodićeva sledeći i da je moguće da svoju ljubav uskoro krunišu brakom.

Video: Sočan poljubac Bogdanine sestre i Mirka Šijana prvi put u javnosti

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    5. jun 2020 | 20:23

    Sada su ti ribe sve iste,sorava i naduvana usta,grudi vestacke,trepavice vestacke ,obrve tetovirane ,kosa nadogradjena ,guza plasticna ,sve su tetovirane,tako da ti je sve jedno u koju si se zaljubio.

  • AMG

    5. jun 2020 | 20:44

    I bivse i nove imaju usta kao da u progutale granatu,uzas. !!!!

  • Mile BG

    5. jun 2020 | 21:00

    Jedno je sigurno, sve je ,,odradio" isti hirurg, verovatno onaj Turčin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA