≫ 

Atanasijeviću potvrđen korona virus: 3 dana ranije gostovao u "Amidžiju" i bio u kontaktu sa 6 ljudi

Atanasijević je poslat na kućno lečenje zbog lakše kliničke slike i kako kaže, nada se da nikoga nije zarazio

  • 2
Aleksandar Atanasijević, Ivana Dudić, Slaviša Čurović, Nina Grahovac, Ana Lazarević, Ognjen Amidžić Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić, ATA images, Telegraf Printskrin: Facebook/Ubice mog oca,

Odbojkaš Aleksandar Atanasijević saznao je danas, 5. juna, da je pozitivan na korona virus, a samo tri dana ranije gostovao je u emisiji "Amidži šou".

Kod Ognjena Amidžića u emisiji pored Atanasaijevića gostovali su glumci iz serije "Crveni Mesec", Ivana Dudić, Slaviša Čurović, Nina Grahovac, Mihajlo Jovanović, kao i jutjuberka Ana Lazarević.

Aleksandar je bio u kontaktu sa voditeljem emisije i još 5 gostiju. Zvali smo Ognjena Amidžića koji na pomenutu situaciju, kako nam je rekao, trenutno nema komentar.

- Pozitivan sam na virus korona. Još ne znam gde sam ga dobio, preslišavam se s kim sam sve bio u kontaktu. Nadam se da nisam nikome preneo zarazu, mojim roditeljima i prijateljima. O tome sada razmišljam i normalno želim da što pre ozdravim - rekao je Atanasijević za Novosti, a odbojkaš je period karantina proveo uglavnom u Peruđi, gde je operisao i koleno.

- U bolnici u Peruđi sam posle operacije imao lakšu upalu pluća. Kako je tamo epidemija jača nego u Srbiji, pet puta su me testirali i uvek sam bio negativan. I pre nego što sam došao u Beograd, testirao sam se kako ne bih morao u karantin - dodao je Atanasijević

Inače, Atanasijević je poslat na kućno lečenje zbog lakše kliničke slike i kako kaže, nada se da nikoga nije zarazio.

Video: U ormaru kod Ane Lazarević: Evo gde će završiti priznanje sa Jutjuba

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đeka

    6. jun 2020 | 13:08

    Bili su neoprezni u emisiji. Pa mogli su malo da razmaknu stolice bar na pola metra.

  • Predator

    5. jun 2020 | 21:06

    Lepa ona žena crvena crna ona uz serije Crveni mesec baš je slatka matorka ma devojka bre još valja stara koka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA