Ivana Dudić se zbog kontakta sa odbojkašem testirala na koronu: Nije mi svejedno, čekam rezultate

- Moj otac ima više od 65 godina, pa sam prosto uplašena, ali sva sreća pa se od tog perioda nisam viđala sa roditeljima - rekla je Ivana

  • 6
Ivana Dudić, Aleksandar Atanasijević

Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Nakon što je odbojksaš Aleksandar Atanasijević otrkio da je pozitivan na korona virus, oglasila se mlada glumica Ivana Dudić koja je pre 3 dana gostovala u emisiji "Amidži šou" zajedno sa odbojkašem.

Ivana je rekla da ju je Aleksandar obavestio da je pozitivan na koronu, te da se zbog kontakta sa odbojkašem i ona testirala.

- Javio mi je da je pozitivan, jer je to dužnost, valjda, svakog građanina da obavesti. Uradila sam test i kod kuće sam, čekam. Nemam nikakvih tegoba - rekla je Ivana za TelegrafJETSET.

- Moram priznati da mi u prvi mah nije bilo svejedno zato što moj otac ima više od 65 godina, pa sam prosto uplašena, ali sva sreća pa se od tog perioda nisam viđala sa roditeljima. Inače, nisam uplašena mlada sam i jaka i mislim da ću preživeti - otkrila je Dudićeva.

Osim Aleksandra i Ivane, u emsiji gostovali su i glumci iz serije "Ceveni Mesec", Slaviša Čurović, Nina Grahovac, Mihajlo Jovanović, kao i jutjuberka Ana Lazarević.

Naša redakcija stupila je u kontakt i sa voditeljem Ognjenom Amidžićem koji nije želeo da komentariše pomenutu situaciju, a jutjuberka Ana Lazarević neće davati nikakve izjave, dok joj ne budu stigli rezultati testiranja.

Video: Održana premijera filma Ekipa u Sava centru

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA