≫ 

"Ne možemo da se dogovorimo oko dece": Tanja Savić zbog naslednika proveravala australijske zakone

- Ima ljubavi među nama i ja mogu da ga volim koliko hoćeš, ali da bez dece budem, to ne mogu - kaže pevačica

  • 9
Tanja Savić, Dušan Jovančević, Karići venčanje, Vila Jelena

Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević, Foto: Nikola Tomić

Nakon što je pevačica Tanja Savić istakla da je njen suprug Dušan Jovančević otišao u Australiju i sa sobom poveo njihovu decu, ona je otkrila kako se oseća bez njih u Srbiji.

Kako pevačica navodo tvrdi, uopšte joj nije lako zbog odluke njenog supruga da odvede decu, te da ona i Dušan nikako ne uspevaju da nađu zajednički dogovor, gde će njihovi naslednici živeti.

- Nije mi lako. Znam da je Austalija bogatija i sređenija zemlja, ali ja ne mogu da živim tamo. Svaki dan se čujemo dva puta, vremenska razlika je osam sati, ja ne spavam do tri ujutru da bismo pričali. Dušan i ja nikako ne možemo da se dogovorimo oko dece. To nam je veliki problem. Ima ljubavi među nama i ja mogu da ga volim koliko hoćeš, ali da bez dece budem, to ne mogu - počela je priču pevačica za "Svet".

Tanja je otkrila da joj je Dušan ponudio da ode sa decom ili da se svi porodično presele u Australiju, što se ne uklapa u njene planove.

- Mene Dušan zove da dođem da živim u Australij. Meni srce kuca samo za njega, ali to nije dovoljno da bismo se dogovorili oko tako ozbiljne teme. Ja bih volela da je Dušan, kad je već toliko insistirao, sam otišao u Australiju, radio i vratio se, ali ta opcija nije postojala za njega. On je isključiv - ili on i deca ili i ja sa njima. Hoće da sve vreme da bude sa Đoletom i Maksimom, ali hoću i ja. Još uvek čekam i nadam se da će doći. Dušan je zapeo da živimo u Australiji - ispričala je ona.

Pevačica je dodala da bi sve bilo drugačije da su ona i Dušan u nekim poznijim godinama, pa da tamo bude domaćica i penzionerka.

- Stekli, zaradili i baš nas briga. Ali smatram da je sad vreme i da sam u najboljim godinama za posao, da privređujem porodici, da napredujemo - nastavila je priču Savićeva.

Tanja Savić

Tanja Savić, Foto: ATA images

Kako je odlučna u nameri da se potpuno posveti svom pevačkom poslu i svojoj karijeri, Tanja se čak dobro raspitala i o zakonu koji vlada u Austarliji, međutim njena česta gostovanja po klubovima bi iziskivala konstantan putovanja čak do Evrope, što je totalno apsurdno.

- Tamo ne bih mogla da se bavim pevanjem i nastupam, a nelogično je da svakog vikenda putujem iz Australije u Evropu. Želela sam da se raspitam i da vidim šta mogu da uradim ukoliko Dušan odluči da deca sve vreme budu tamo. Nismo nikakve mere preduzeli, čisto sam informativno htela da znam šta kaže njihov zakon i koje su mogućnosti - zaključila je folkerka.

Video: Pričalo se da imaju probleme u braku, a Tanja Savić samo dodaje ulje na vatru: Moj muž isključivo gleda samo sebe

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đeka

    6. jun 2020 | 13:12

    Taanja je bila super u svakom pogledu. Do udaje. Posle je drastično promenila lice i ponašanje. Počela mnogo da laže.

  • Mane

    6. jun 2020 | 15:37

    Promasen brak i promasena veza.. On nece ovde tamo mu lepo ona nece pevanje da napusti a deci najgore...

  • Ja

    6. jun 2020 | 10:06

    Sama je sebi kriva, sto je gledala da se uda tako daleko... U Srbiji toliko lepih i dobrih momaka.... Ali ne... Ona zeli u Australiju...pa eto sada problemi... Najgore je deci!!!! Zelim joj da sto pre dovede svoju decu.... Ja bih bez mojih umrla.. Dzaba ti sve pare sveta!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA