≫ 

Kristijan Golubović: U "Zadrugu 4" ulazim za tačno 350.000 evra!

- Pa ja neću da uđem unutra ako ne mogu barem novu kuću s bazenom da kupim! - rekao je Kristijan

  • 20
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović sa Memom, Printskrin: Youtube/Avaz TV

Kristijan Golubović (50) potpisao je ugovor sa televizijom Pink, odnosno njenim vlasnikom Željkom Mitrovićem, o učešću u četvrtoj sezoni rijalitija Zadruga.

Pričalo se kako je Kristijan potpisao ugovor na 150.000 evra honorara, od čega će 50.000 evra dobiti unapred. Međutim, on tvrdi da će za učešće u Zadruzi 4 inkasirati čak 350.000 evra.

- Kažu meni, "ti si cirkuzant, starletan, ulazis u rijaliti"! Pa zar ne bi ti za 350.000 milja?! Evo da otkrijemo karte, a Željko nek se javi javno i nek me opovrgne. Pa ja neću da uđem unutra ako ne mogu barem novu kuću s bazenom da kupim! - rekao je Kristijan u "Điru sa Memom", voditelju Memu Haljevcu, inače nekadašnjem pobedniku Farme.

U ovom razgovoru Kristijan je rekao i kako je nekada zbog Dina Merlina "šamarao mangupe".

Bila je neka priprema da mu je*u mater, ja kažem čovek je umetnik, ispade hoće da biju jednog muzičara četiri lokalna zvrkoša, tu ih malo našamaram. Nikad mi praktično njemu nismo rekli da smo ga u tom smislu zaštitili, ali takvu jednu legendu, šmekera, boema, i vašeg i našeg prijatelja, nismo dozvolili da ga diraju mangupi - rekao je Golubović.

VIDEO: "Žena mi ni posle 4 godine nije oprostila Staniju!"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prile

    6. jun 2020 | 15:37

    Svi će te ga Gledati Krijući.

  • Stani srbine

    6. jun 2020 | 16:04

    I sad da je ova bolesna srbija i malo normalna p da više niko negleda taj šund,pa da vidimo onda.Ali ne,nama je lakše da budemo stoka nevaspitana i ko pećinski ljudi,a kultura...ma šta to beše???

  • Aco

    6. jun 2020 | 14:46

    Decu lečimo preko poruka, i opet se jedva skupi 100.000 eura, a on dobije 350.000 eura za par meseci, sto se budali, BANANA DRŽAVA. 😉😉😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA