≫ 

Porodični simboli, paprene cene: Ovo su nosiljke u kojima su poznati iz porodilišta izvodili decu

Poznate ličnosti su se potrudile da za svoje naslednike odaberu što lepše nosiljke, za koje nisu štedeli

  • 13
Nosiljke

Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Mnoge poznate ličnosti su se proteklih godinu dana ostvarili u ulozi roditelja, a za svoje naslednike potrudili su se da izaberu sve najbolje.

Ponosni roditelji, kao i članovi porodice pobrinuli su se da sve bude sređeno i pripremljeno za njihove naslednike, od dečje sobe, preko igračaka, sve do nosiljke u kojoj su svoju decu izneli iz porodilišta, a za sve to nisu štedeli novac.

Danas, 6. juna, u jutarnjim časovima Veljko Ražnatović izveo je suprugu Bogdanu i sina Željka iz porodilišta, a svima je za oko zapala roze nosiljka koja na vrhu ima glavu tigra, zaštitni znak njegovog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana.

Ražnatovići nisu naručili nosiljku po svojoj želji, već su pronašli onu koju je dizajnirala poznata engleska pevačica i tekstopisac. Reč je o Palomi Fejt koja je dizajnirala određeni broj kolica za bebe za kuću "Cosatto".

Cena nosiljke u kojoj su ponosni roditelji i baka Ceca iz prodilišta izveli malog Željka, na zvaničnom sajtu je 999,95 funti, odnosno 1.122 evra!

Danijela Karić i Ivan Mileusnić 3. septembra 2019. godine postali su roditelji dečaka Maksima, a nekoliko dana kasnije, Mileusnić je svoju suprugu i sina izveo iz porodilišta.

Nosiljka u kojoj su ponosni roditelji izneli sina Maksima je firmirana, a ovu liniju za poznatu firmu radio je čuveni Džeremi Skot. Cena nosiljke sa zlatnim krilima je, ni manje ni više, 579,95 evra.

Pevačica Seka Aleksić 25. januara 2020. godine izašla je porodilišta u pratnji svog supruga Veljka Piljkića, koji je nosio nosiljku u kojoj je bio, tada njihov tek rođeni sin Jovan.

Oni su izabrali nosiljku za svog naslednika u beloj i plavoj nijansi, a ponosna mama po izlasku dobila ogroman buket cveća od svog supruga.

Dragana Džajić, ćerka fudbalske legende Dragana Džajiča, porodila se 16. decembra 2019. godine  i na svet je donela dečaka Vida. Nakon 5 dana, ona i njen naslednik su izašli iz porodilišta "Narodni front".

Ponosni tata Miloš Ivanović, brat nekadašnje teniserke Ane Ivanović, došao je po suprugu i sina, kojeg je u tamnosivoj nosiljci izveo iz porodilišta. Kako bi svog naslednika zaštitili od znatiželjnih pogleda, preko nosiljke stavili su plavi peškir.

Marina Gagić, verenica Darka Lazića izašla je iz porodilišta krajem juna 2019. godine, a njihovog naslednika Alekseja, pevač je nosio u nosiljci plavih i sivih nijansi.

Njih dvoje izašli su iz porodilišta sa širkim osmehom, a ponosni tata nije štedeo kada je njegov naslednik u pitanju.

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović u martu 2019. godine postali su roditelji. Aleksandra se porodila u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, a po nju u porodilište došli su Filip i njegov otac Boba Živojinović.

Filip je svog naslednika Aleksandra u nosiljci izneo iz porodilišta, dok ga je za drugu ruku držala njegova supruga Aleksandra. U porodičnom domu sačekale su ih ponosne bake, koje su na kapiji nestprljivo očekivale svog unuka.

Video: Ode kući Željko Ražnatović u nosiljci sa Arkanovim znakom

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igi

    6. jun 2020 | 21:47

    Cisto pomodarstvo.

  • Mimi

    6. jun 2020 | 22:10

    Mene bi bilo sramota iskreno

  • viki

    6. jun 2020 | 23:13

    Raznatovici nisu platili nosiljk toliko, već cela kolica! A Ivanovici i Mileusnići imaju skuplja kolica, ali to ništa ne znaci za bebu, koliko ljubav i pažnja i sama briga majke o detetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA