Kaća Grujić: Važno je da muškarac radi, pa barem i za 20.000 dinara

Kaća tvrdi da joj finasijska moć nije presudna kod muškaraca, ali da on ipak mora da bude vredan i zarađuje

  • 18
Katarina Grujić rođendan Katarina Grujić, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Katarina Grujić je otvorila dušu i ispričala sve o odnosu sa bivšim momcima koji su živeli na njen račun, trošeći njen novac.

Kaća je na početku otkrila da joj je u prethodnim vezama najviše smetalo to kada dobije potpunu moć nad partnerom, a da je uglavnom raskidala kada od bivšeg napravi muškarca kakvog želi.

- Ja sam nesvesno svima njima bila i majka, i sestra, i devojka, i rođak, i drugarica... Dok od njega ne napravim top muškarca, i onda ćao! Dobijem potpunu moć, i to ne podnosim, da ja imam moć. Moraju da se znaju neke stvari - rekla je ona u emisiji "Magazin IN".

Popularna pevačica je istakla da je ona veliki radoholik, bez obzira što potiče iz imućne porodice.

- Ja imam tu sreću što sam iz patrijarhalne porodice, vaspitana, završila sam srednju školu i fakultet. Iz imućne sam porodice, nisam morala da radim, ali nisam taj tip. Samoj sebi sam kupila "Mercedes", želela sam da radim, da postanem samostalna, da ne polažem račune ni svojim roditeljima, pa ni svom muškarcu - kaže pevačica.

Kaća tvrdi da joj finasijska moć nije presudna kod muškaraca, ali da on ipak mora da bude vredan i da zarađuje.

- Imala sam muškarce koji su mnogo manje zarađivali od mene, nikad nije bio problem. Važno je bilo da ne gleda u plafon i igra igrice, nego da radi, pa barem i za 20 hiljada. Izopačeno je vreme postalo, sve se gleda kroz pare, samo je bitno da se stavi torba, auto, izlasci na Instagram - priznala je Kaća.

Video: Kaća Grujić dobila najmanji, najslađi i ozbiljno skup poklon za rođendan

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA