Raskinuli Stanija i Marko? Dobrojevićeva u izlasku sa dečkom koji ima tetovažu njenih inicijala

Marko i Stanija su svoju vezu započeli tokom učešćca u rijaliti programu "Zadruga", a ljubavnu romansu nastavili su na daljinu

  • 8
Stanija Dobrojević, Marko Marković Foto: Nikola Tomić

Kako izgleda, Stanija Dobrojević stavila je tačku na vezu sa Crnogorcem, Marko Markovićem, u koju su uplovili tokom boravka u "Zadruzi 2".

Stanija i Marko su nedavno proslavili 10 meseci svoje veze, a kako je tada još uvek trajala epidemija korona virusa bili su u različitim državama, a on ju je iznenadio i na kućnu adresu posalo ogromanbuket cveća.

Kako se sada čini njih dvoje su stavili tačku na svoju romansu, a svemu tome u prilog govori činjenica da se više ne prate na društvenoj mreži Instagram, kao i da su i jedno i drugo izbrisali zajedničke fotografije sa svojih profila.

Stanija je sinoć izašla u provod u jednom prestoničkom lokalu, a društvo joj je pravio nepoznati muškarac, čiji je identitet Stanija sakrila.

Detalj koji je takođe privukao pažnju jeste i tetovaža koju ovaj momak ima na prstu, na ruci, a upitanju je slovo "S" iznad kojeg se nalazi kruna. Stanija je to snimila i podelila na Instagarmu zbog čega mnogi komentarišu da je atraktivna brineta već našla novog dečka.

Podsetimo, Marko i Stanija su svoju vezu započeli tokom učešćca u rijaliti programu "Zadruga". Iako je on iz Crne Gore, a Stanija poslednjih meseci više živela u Americi, nego u Srbiji, njih dvoje su nekako uspevali da održe svoju ljubav na daljinu.

Video: Stanija progovorila o planovima sa Markom i tome da li želi da se ostvari u ulozi majke

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Donut

    7. jun 2020 | 00:21

    Stanija je velika laž.

  • Laala

    7. jun 2020 | 00:31

    E moj Markane, ne treba ti Stanija. Uhvati se male Teodore sad kad je slobodna, bili bi pravi par, prelepi, pošteni i velikog srca.

  • sanja

    7. jun 2020 | 10:21

    Stanija mu nikada nije ji trebala ali mladić je prelep i mlad pa neka ući na greškama. Njoj više odgovara Golubović.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA