≫ 

Postao otac pre 11 dana: Stefan Kapičić pokazao na koga liči njegov sin i otkrio ime naslednika

Kpaičić nije krio uzbuđenje, dok se njegova supruga Ivana smeška na fotografiji

  • 3
Stefan Kapicic Stefan Kapicic i Ivana Horvat, Foto: Instagram/ivanahorvatkapicic

Glumac Stefan Kapičić (41) i njegova supruga,  glumica i manekenka Ivana Horvat (32), 27. maja dobili su naslednika, a sada je ponosni otac objavio porodičnu sliku i otkrio kako se zove njihov sin.

Manekenka pozira sa blagim osmehom na licu, dok se na Kapičićevom izrazu lica vidi oduševljenje, a u rukama drži njihovog naslednika, koji ima svega 11 dana.

Stefan i Ivana svom nasledniku dali su ime Ivan, što je glumac otkrio u objavi. U komnetarima nizale su se čestitke za proširenje porodice Kapičić.

Dragi svet, sa velikom radošću i zadovoljstvom vam predstavljamo našeg sina! Dana 27. maja 2020. moja supruga Ivana i ja postali smo roditelji savršenog i zdravog dečaka - 54 centimetra i 3980 grama.  Ivan Kapičić. Neka dugo kraljuje!  - napisao je glumac.

Njih dvoje upoznali 2013. godine na snimanju serije "Zora dubrovačka", a daleko od očiju javnosti, na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu, Stefan i Ivana venčali su se 2017. godine.

 - Iznenadilo je mene što to nisam ranije uradio. Ivana i ja smo zajedno pet godina, a stupanje u brak bio je logičan sled učvršćivanja naše bliskosti, ljubavi, uzajamne podrške i razumevanja. Nismo ljudi koji uživaju u velikim ceremonijama, tako da smo se venčali u intimnom krugurekao je glumac svojevremeno za Stori.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Stefan Kapičić (@stefankapicic) on

Video: Srpski glumac osvaja Holivud, ali stvarno: Stefan Kapičić posle Dedpula dobio ulogu u poznatoj seriji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA