≫ 

U vezi Aleksandra Mladenović i Šabanov sin? Mihajlo nije mogao da odvoji pogled od pevačice

Njih dvoje su se upoznali slučajno, nekoliko dana pre nego što je ukinuto vanredno stanje i od tada uživaju ljubavnoj romansi

  • 4
Mihajlo Šaulić, Aleksandra Mladenović Foto: ATA Images

Pevačica Aleksandra Mladenović i Mihajlo Šaulić, sin pokojnog pevača Šabana Šulića navodno su u vezi već mesec dana, navodi Kurir.

Na Aleksandrinom nastupu bio je Šaulić koji navodno nije mogao da odvoji pogled od pevačice, a njihovi zajednički prijatelji koji su upućeni u detalje veze, kažu da su njih dvoje zaljubljeni kao tinejdžeri.

Mihajlo je na pevačicinom nastupu imao sto blizu bine, a bio je sa svojim prijateljima, među kojima je bila i Kristina Kija Kockar. Kada se Aleksandrin natup završio, navodno su ona i Šabanov naslednik otišli zajendo kući.

Njih dvoje su se upoznali slučajno, nekoliko dana pre nego što je ukinuto vanredno stanje i od tada uživaju ljubavnoj romansi koja traje mesec dana.

Podsećamo, Mihajlo je nedavno raskinuo veridbu sa Danijelom Mandić, a njihova svadba bila je zakazana za jnu 2020. godine. Međutim, oni su odlučili da stave tačku na svoju vezu.

Aleksandra je u februaru raskinula sa dečkom kojeg nije predstavila javnosti, a pre njega imala je ljubavnu romansu sa jednim kolegom iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", gde je i sama učestvovala.

Video: Aleksandra Mladenović odgovorila na Karleušine prozivke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    8. jun 2020 | 08:55

    Bas me cudi. Ja sam mislio da je upoznala coveka iz sveta Nauke. Upoznaje ljude iz svoje blizine. Sve one idu u krug. Nista Cudno.

  • Mali

    8. jun 2020 | 07:31

    Tako ti je to kad si sin nekog poznatog same ti prilaze, pogledala bi ga ona samo ne znam kad da nije tako..

  • xxx

    8. jun 2020 | 09:35

    A prodla mu je bila bas devojka ss stilom,steta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA