≫ 

Baja Mali Knindža se šokirao kada je čuo da Ceca ima koronu, Goca merila temperaturu Šijanu i Bojani

Naš portal kontaktirao je neke od njih kako bi proverili da li su se testirali na korona virus, a evo i šta su nam oni rekli

  • 2
Mirko Šijan, Bojana Rodić, Goca Božinovska, Baja mali Knindža Goca Božinovska (gore levo), Baja Mali Knindža (dole levo), Bojana Rodić i Mirko Šijan (desno) Foto: ATA Images, Printskrin: Youtube/SVRATI U ZAVICAJ - TV DUGA PLUS

Nakon saznanja da su pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njen sin Veljko Ražnatović pozitivni na korona virus, nastala je prava panika među mnogim javnim ličnostima koje su se provodile na slavlju u domu Ražnatovića.

Kako su mnogi ljudi uživali na proslavi koja je, 3. juna, upriličena povodom rođenja malog Željka, naš portal kontaktirao je neke od njih kako bi proverili da li su se testirali na korona virus.

Bogdanina majka, Danijela Rodić odgovorila je na naš poziv, međutim kada se javila samo nam je rekla: "Nije ovo Danijela" i prekinula vezu.

S obzirom da je slavlju prisustvovao i sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan sa devojkom Bojanom Rodić, nazvali smo i Gocu, koja nam je rekla da se još uvek niko iz njihove porodice nije testirao.

- Ma kakvi evo ga Mirko tu sedi pored mene sa Bojanom. Nismo se testirali jer nemamo nikakve simptome, a trebalo bi da imam valjda. Mirko je odlično, evo, veseo je, a njemu i Bojani sam merila temperaturu sad kad smo pročitali da je Ceca pozitivna, sve je u redu za sad, daj Bože da tako i ostane. Naravno, testiraćemo se ako bude bilo potrebno - rekla je Goca za TelegrafJETSET.

Poznati pevač Baja Mali Knindža napravio je pravu ludnicu drugog dana proslave povodom rođenja malog Željka, u porodičnom domu Rodić u Titelu. Kontaktirali smo i popularnog pevača, koji se šokirao kada je čuo da su Ceca i Veljko pozitivni na koronu.

- Molim, šta. Kakva korona bre, šta? - izgovorio je Baja i spustio slušalicu.

Video: Ceca i Veljko se javili iz izolacije pošto su saznali da su Covid pozitivni: Dođite na koronicu

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • y

    10. jun 2020 | 20:35

    Lepo svi se spakujte što ste bili na žurki , pa na testiranje .🤷‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA