≫ 

Aleksandra Prijović u najbezobraznijoj haljini do sada! Dekolte "puca", a šlic je posebna priča

Na nogama je ponela čizme koje su doprinele provokativnom stajlingu kojim je oduševila prošle noći

  • 13
Aleksandra Prijović Živojinović Aleksandra Prijović, Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović (24) nastupila je sinoć, u sredu 10. juna, na beogradskom pslavu Port, i to u nikad provokativnoj haljini!

Mlada zvezda se na splavu pojavila u crnoj haljini koja je istakla njeno poprsje, a u dubok šlic koji ide skroz do bokova niko od prisutnih nije skidao pogled.

Ona je na nastup došla nasmejana, nakon što joj je stigao rezultat testa na koronu - negativan.

- Nije mi bilo svejedno jer sam bila tu, ali eto. Meni su stigli rezultati, ja sam negativna i želim njima da što pre ozdrave i da im rezultati budu negativni. Išla sam odmah iako nemam nikakve simptome, danas je sedmi dan od proslave. Ja se odlično osećam, ali sam otišla da proverim zbog ljudi sa kojima sam svakodnevno i zbog nastupa. Bilo je veselo na slavlju, lepo smo se proveli, tako i treba da se proslavi kada se dobije dete - rekla je Aleksandra za Premijeru.

Podršku joj je pružio suprug Filip Živojinović koji je prisutan na svakom njenom nastupu u prestonici, njegov brat Viktor sa devojkom, te Žika Jakšić.

Aleksandra je imala pokupljenu kosu u punđu, a na nogama čizme koje su doprinele provokativnom stajlingu koji je prošetala prošle noći.

Pun splav uglas je sa njom pevao do sitnih jutarnjih sati, a kako je Aleksandra izgledala prošle noći pogledajte u nastavku:

VIDEO: Prijovićka zapevala na slavlju Ražnatovića, pa se zagrlila sa Anastasijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    11. jun 2020 | 19:51

    Kako rade kompleksi sujeta i ljubomora u komentarima,devojka je prelepa sexy prezgodna sa fenomenalnom glasom i vec sa svoje 24 godine ozbiljnom karijerom pri tome skroz normalna slatka nenametljiva.

  • MM

    11. jun 2020 | 12:31

    KIČ-pravi prikaz naše estrade

  • Samo napred

    11. jun 2020 | 14:37

    Kad je čovek pogleda rekao bi da je tupava, ali je jedna od najpametnijih mlađih pevačica. Sa 24 godine ima karijeru, muža, dete, odmerene izjave i dobre pesme. Za nju nema krize jer zna da peva i nebitno je kako izgleda i šta oblači. Njoj ne trebaju skandali. Karijeru gradi glasom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA