Tonijeva žena je pre tačno godinu dana doživela moždani udar: "Tvoj novi rođendan... Voli te muž"

Dubravki je pre godinu dana pozlilo u kući u Rovinju, gde živi sa Tonijem

  • 0
Toni i Dubravka Cetinski, Tony Toni i Dubravka Cetinski, Foto: ATA Images

Dubravka Cetinski, supruga pevača Tonija Cetinskog, pre godinu dana doživela je moždani udar, a zahvaljujući brzoj rekcji pevača i Hitne pomoći, život joj je spašen.

Pevač je objavio fotografije nastale u bolnici nakon Dubravkinog moždanog udara, na kojima se njih dvoje drže za ruke, a  na njenoj ruci nalazi se braunila, ,na koju je priključena infuzija.

Dubravki je pre godinu dana pozlilo u kući u Rovinju, gde živi sa Tonijem, a pevač je odmah reagovao pozvavši Hitnu pomoć, te je njegova supruga bila zbrinuta na vreme.

Porodica Cetinski, današnji datum, 11. jun slavi kao Dubravkin drugi rođendan, nakon što se uspešno oporavila od moždanog udara koji je imala tada, pre godinu dana.

- "Niko ko se uzda u milosrđe Hrista ne treba da se boji tame, jer ne beži svetlo od tame, već tama od svetla" 11.06.2019. tvoj novi rođendan ljubavi - baš na Telovo. Da, prošlo je godinu dana ljubavi moja. Voli te muž - napisao je Toni i dodao nekoliko emotikona srca.

Podsetimo, Toni i 15 godina mlađa Dubravka u srećnom braku su od 2014. godine, a već godinama zajedno sarađuju i na pevačevim projektima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski) on

Video: Toni Cetinski pred koncert: Dubravka nije došla, ali je tu blizu, u hotelu sa otvorenim prozorom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA