≫ 

Severina se posle godinu dana vratila čoveku sa kojim je sarađivala punih 17 godina

Severina i Tomislav Petrović zakopali su ratne sekire, navodi hrvatski medij

  • 3
Severina Kojić, Vučković Severina/Foto: Nikola Tomić

Nakon više od godinu dana otkako su se razišli, Severina Kojić je obnovila poslovnu saradnju sa muzičkim menadžerom Tomislavom Petrovićem, sa kojim je sarađivala dugi niz godina.

Petrović je bio važan muškarac u Severininom životu, a razišli su se u martu 2019. godine, kada je pukla jedna od najdužih i najuspešnijih poslovnih saradnji na hrvatskoj muzičkoj sceni, koja je trajala punih 17 godina.

Poslovno pomirenje traje već neko vreme, međutim, Severina i Petrović su tu informaciju držali u krugu najbližih ljudi. Kako kaže dobro obavešten izvor za Slobodnu Dalmaciju, imaju osećaj kao da nikada nisu ni prestali da sarađuju, a njihov postupak govori o tome koliko su oboje zreli.

Severina i njen menadžer, koji sledeće godine obeležavaju 20 godina saradnje, mogli bi se zajedno pojaviti pred publikom već 11. jula, kada će Severina početi sa letnjim koncertima, a prvi će tog datuma održati u svom rodnom Splitu.

Petrović će se fokusirati na pevačicinu karijeru u ovom periodu nakon korone, s obzirom na to da je broj ljudi na koncertima ograničen, kao i da će mnogi klubovi ovog leta ostati zatvoreni.

Pevačica je poslednjih nedelja radila na novim pesmama u jednom zagrebačkom studiju, uz poštovanje svih epidemioloških mera. Takođe je bila aktivna i tokom karantina zbog korone, a tada je publiku zabavljala iz doma, uz lajv uključenja i improvizovanu emisiju SeVeTeVe.

Severina Severina/Foto: ATA Images

Inače, nakon raskida saradnje, Tomislava Petrovića je nakratko zamenio Alen Ključe, koji je radio na Severininoj uspešnoj regionalnoj turneji "The Magic Tour". Ni Severina ni Petrović nisu davali nikakve izjave o prekidu saradnje. Navodi se i kako tadašnji kraj saradnje nije imao nikakve veze sa pričama o lošem poslovanju i navodnim dugovanjima.

Pevačica i njen bivši partner, srpski biznismen Milan Popović i dalje vode sudsku bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Nedavno se spekulisalo da je došao kraj njenom braku sa Igorom Kojićem, međutim, on se nakon priča o navodnoj krizi i obostranog otprata na Instagramu oglasio i napisao: "Ljubav koja se ne meri lajkom i folovom. Moj anđeo, najlepša duša i najbolja majka na svetu".

Igor Kojić, Severina Kojić Severina i Igor Kojić/Foto: Instagram/igorkojic

Video: Porodica Kojić bez Severine na slavi kod Brene, a evo šta Keba gde je snajka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KOKOLINO

    15. jun 2020 | 18:09

    E pored mene bi svi pocrkali od gladi sto bi im ja dolazila na koncerte i punila dzepove!

  • Suzana

    15. jun 2020 | 19:51

    Ljubi Ga majka...Više ipak ličiš na tatu, bez obzira što izgleda više voliš "majkicu"

  • y

    15. jun 2020 | 18:19

    Nije ona neka marka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA