Dajana ogorčena što je Popović javno pričao o Žikinom zdravlju: "To je elementarno vaspitanje!"

- Podrazumeva se da nije trebalo da kaže to javno. Naravno da nije trebalo - rekla je voditeljka, inače bivša žena Žike Jakšiča

  • 14
Žika Jakšić, Dajana Paunović, Saša Popović Žika Jakšić, Dajana Paunović, Saša Popović Foto: Nikola Tomić

Direktor "Grand" produkcije Saša Popović je u nedelju, 14. jula, u emisiji "Zvezde Granda Specijal" govorio o zdravstvenom stanju svog kolege Žike Jakšića.

- Žika takođe ima virus (korona virus). Sada, gde je dobio, ne znam tačno, ali pre neki dan se snimala emisija "Nikad nije kasno" i on nije došao. Uradio je test, čekao je šta će da bude. Uradio je pravu stvar, zaista. Snimljena je emisija bez Žileta - rekao je Popović u emisiji.

Ovaj Sašin potez nije se nikako dopao Dajani Paunović, bivšoj ženi Žike Jakšića. Voditeljka smatra da Popović nije trebalo da iznosi informacije o nečijem zdravstvenom stanju javno.

- Nije bitno da l' je to rekao Saša Popović ili Pera Perić. Podrazumeva se da nije trebalo da kaže to javno. Naravno da nije trebalo. To je elementarno vaspitanje, kultura... Ne možete iznositi tako nečije zdravstveno stanje u javnost, a da to ni sami doktori nisu potvrdili, to tada nije potvrdio ni Žika - rekla je Dajana Paunović za Blic.

Video: Saša Popović: Dobio sam 100 evra od države, ali sam mnogo više donirao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ziza

    16. jun 2020 | 12:12

    Ja koliko sam shvatio a dobro sam poslusao sta je rekla Dajana nije htela da sakrije nista nego ljuti se na Popovica sto je on izneo informaciju a testovi nisu uradjeni a i upravu je 100% to treba Zika da saopsti za javnost a ne popovic

  • Dex

    16. jun 2020 | 11:49

    Dajana je u pravu Popovic je zaprska u svakoj corbi.

  • Dragaan

    16. jun 2020 | 12:21

    Dajana svaka ti je na mestu sto se tice Popovica Zile zelim ti brz oporavak....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA