"Što se mene tiče ne mora ni škole da završava": Vesna Dedić o naslednici i napuštanju RTS-a

Nakon što su joj se slegli utisci, voditeljka nam je otkrila da li se pokajala zbog odluke da napusti medijsku kuću u kojoj je radila decenijama unazad

  • 5

Književnica i voditeljka Vesna Dedić, sinoć, 15. juna, promovisala je svoj novi roman "Ne dam te", koji se od pre nekoliko dana nalazi u prodaji.

Sa Vesnom smo pričali o mnogim temama koje su za nju bile značajne u proteklom periodu, ajedna od značajnijih je svakako i roman koji je završila tokom trajanja epidemije korona virusa, u izolaciji.

- Roman je objavljen pre nedelju dana i zaista je već bestseler. Ja sam veliki tremaroš i nisam živa, nemogu da spavam dok ne dobijem nekih prvoh hiljadu utisaka, naročito zato što sam roman završila u jednoj za sve nas nenormalnoj situaciji, a to je izolacija. I fizički nenormalna, boli kičma, pucaju kukoci, leđa, ne možeš da prošetaš, a sediš 20 sati i pišešm nešto što bi trebalo desetina hiljada žena da voli - kaže ponosno Vesna.

Roman prati i vrlo emotivna pesma, na koju je Vesna posebno ponosna, jer iako nije visokobudžetna i skupa, već je osvojila srca publike i mesto na trending listi Jutjub platforme. Numeru izvodi Slađa Alegro, a voditeljka je otkrila koliko joj je teško bilo da odabere izvođača.

Vesna retko govori o svom privatnom životu i svojoj porodici, a na naslednica Lenku, koja je ovo godine napunila 19 godina posebno je ponosna, s obzirom na to da se opredelila da studira prirodne nauke, a da je ipak i smisao za umetnost nasledila na nju.

- Mene odavno baš briga čime će ona da se bavi. Ja sam joj odavno rekla da što se mene tiče ne mora ni škole da završava, ali da mora uvek da radi i bude zainteresovana, jer život je smislen samo ako se radi. Ona se opredelila za prirodne nauke, nemam pojma kako se zovu ispiti koje polaže, ali polaže ih - kaže ponosna mama.

Promocija knjige Vesne Dedić Vesna Dedić, Foto: ATA Images

Ono što je takođe obeležilo Vesnin život poslednjih meseci, jeste i potez koji se tiče njene uspešne voditeljske karijere. Naime, Vesna je pre nekoliko meseci dala otkaz na RTS-u, koji je bio njena matična kuća decenijama. A sada kada se slegla prašina, ali i njeni utisci, Dedićeva nam je otkrila da li se pokajala zbog odluke koju je donela.

- Ma kakvi, ja se nikada ne kajem. Zaista se nikada ne kajem, ni u privatnom ni u poslovnom svetu. Ja sam neko o može dosta da trpi, imam taj gen, mogu baš da povučem i da istrpim, ali kada je dosta onda je stavrno dosta - otkrila nam je voditeljka.

Vesna nam je otkrila i tačan datum nastavka emitovanja njene autorske emisije "Balkanskom ulicom", ali i o čemu smo još pričali sa njom pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Preplakala sam: Vesna Dedić otkrila koliko liči na svoje junakinje iz romana

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    16. jun 2020 | 20:06

    I dobro je što si otišla sa RTS-a.da te ne gledamo..dosadna si

  • Jordan

    16. jun 2020 | 17:46

    Da li si videla glwdanost tvoje emisije 0

  • Goran F

    16. jun 2020 | 18:16

    Podržavam te ,živi svoj život kako ti osećaš.Tvoj poštovalac Goran 1972💖🌟

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA