≫ 

Bivša srpska misica oduševljena Novakom Đokovićem: "Genije! Naše nacionalno blago!"

Sanja je srela Noleta u jednom klubu u Beogradu i nije propustila priliku da se slika sa njim

  • 6
Sanja Papić Sanja Papić/Foto: Instagram/misssanjapapic

Nekadašnja srpska misica Sanja Papić, na svoje veliko oduševljenje našla se u društvu Novaka Đokovića, kojem je posvetila poduži post na Instagramu.

Sanja je srela Novaka u jednom noćnom klubu u Beogradu i nije propustila priliku da se slika sa njim, a fotografiju je objavila na svom profilu poručujući da je genije.

- Naše nacionalno blago, Novak Đoković. Imamo privilegiju da je ovaj čovek sa naših prostora i što ime Srbije na najlepši način prezentuje u svetu godinama unazad, maestralno i dostojanstveno! Naši klinci imaju na koga da se ugledaju! Hvala, Nole! Bravo, Nole! - poručila je Sanja.

- P.S. Između ostalog, naše ljude delim i na one koji vole i poštuju Novaka Đokovića, i one koji imaju nešto protiv. Okružujem se onima koji pripadaju prvoj kategoriji. O drugoj kategoriji nemam šta da kažem , pošto ko pronalazi mane tamo gde vrline "pršte", taj je u debelom "deficitu" istih (vrlina). Po sistemu "kiselo je grožđe". Vrlo je jednostavno. Zar ne? - napisala je bivša misica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr

    16. jun 2020 | 19:12

    Vesela udovica.

  • Haha

    16. jun 2020 | 18:13

    Koga briga za tamo nekog udaraca lopte?On da bude nacionalno blago pored Kulica, Kockara, Djogaja, Ceca, Meca i ostalih?Boze sacuvaj, mislim stvarno...

  • DDF

    16. jun 2020 | 18:05

    Djokovicu,djokovicu dozvolio si da oko tebe budu sve samozvane pevacice,starlete i klaberke ovog grada...koja je poenta i smisao turnira,koliko vidim samo za"bahanalije"i jos vece sirenje virusa medju"dzet-set"srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA