≫ 

Edita šokirala priznanjem: Otkriveno šta je radila u vrtiću dok je bila mala, zato je bila kažnjena

Ova izjava je na početku prvo zbunila sve goste u studiju, koji su kasnije počeli da se smeju

  • 1
Edita Aradinović Edita Aradinović, Printskrin: Youtube/AmiG Show

Pevačica Edita Aradinović bila je jedna od gošći u "Amidži šou", gde je svojim priznanjem šokirala, ali i nasmejala gledaoce.

Ognjen je već poznat kao neko ko uvek zabavi svoje goste, a pevačica se u ovako nezgodnoj situaciji našla u igri "Detekcija", a zadatak je bio da pogode na kog se odnose određene tvrdnje.

- Ja sam deci u vrtiću gurala listiće nekog cveća sa prozora u zadnjicu - bila je izjava nekog od gostiju koju je počitala voditeljka.

Ova izjava je na početku prvo zbunila sve goste koji su kasnije počeli da se smeju, a jedino su Milica Pavlović i Mirka Vasiljević pogodile o čijoj tvrdnji se zapravo radi, odnosno da je to uradila Edita.

Pevačica je zatim objasnila ovu situaciju, te nagovestila da je to radila zajedno sa svojom tadašnjom drugaricom, kao i da su zbog toga obe bile kažnjene.

- Verujte mi ne znam, ja sam bila mala, radila sam to sa Slavicom. Ne znam iz kog razloga. Bile smo i Slavica i ja kažnjene. Oni su spavali, mi im spustimo gaćice i guramo im listiće - rekla je Edita.

Editino priznanje pogledajte u videu u nastavku teksta od 2:40 minuta.

(Telegraf.rs/N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brat

    17. jun 2020 | 14:11

    Kakva šokantna vest 😬 Nisam mogao da spavam celu noć od šoka i dok nisam saznao šta Edita radi kad je mala bila...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA