≫ 

Evo kako je nekada izgledala fatalna zavodnica Bojana Rodić

Na društvenim mrežama uglavnom dobija zamerke da se navodno izoperisala i estetski "uradila".

  • 28
Bojana Rodić Bojana Rodić, Foto: Nikola Tomić

Bojana Rodić, jedna je od tri sestre Rodić koja najviće privlači pažnju, nakon što su javnosti postale poznate kada je najmlađa od njih, Bogdana uplovila u vezu sa Veljkom Ražnatovićem.

Ono što je sigurno, sestre Rodić su veliku pažnju  srenule na sebe svojom lepotom, ali i atraktivnim izgledom, u čemu kako mnogi komentarišu prednjači upravo Bojana.

Stvar koja je takođe zanimljiva kod ove lepe devojke, jeste i njen emotivan status, jer  je već neko vreme u vezi je sa Mirkom Šijanom, inače jednim od najboljih drugara svog zeta Veljka.

Da je Bojanin ljubavni život i pre Šijana bio i te kako zanimljiv, govori i činjenica da je ona navodno bila u vezi i sa Kostadinom Terzićem, bivšim Anastasijinim dečkom, ali i trenutnim učesnikom "Zadruge", Stefanom Kariće, koji je jedan od Šijanovih drugova.

No, ono što svi komentarišu od samog starta jeste fizički izgled ove fatalne zavodnice, a na društvenim mrežama uglavnom dobija zamerke da se navodno izoperisala i estetski "uradila".

Da Bojana sada dobro izgleda nesporna je stvar, a kako je nekada izgledala, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Inače, Bojana je postala i prava zvezda društvenih mreža, s obzirom na to da je (za sada) na Instagramu prati više od 44 hiljada pratilaca. Bojana od juna 2017. godine (trenutno najstarija fotografija na profilu je od tog datuma) neprestano objavljuje provokativne fotografije.

Ističu se luksuzna putovanja - na nekima je sa sestrama, a na nekima se slikala sama. Neke od destinacija koje je posetila su Las Vegas, Majami, Zanzibar, Tajland, Bali, Pariz... a kako izgledaju provokativne fotografije Rodićeve, pogledajte u galeriji ispod.

Video: Šijan iznajmio luksuznu limunzinu, pa napravio žurku sa Bojanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    17. jun 2020 | 14:58

    Koliko vesti dnevno cemo gledati o doticnoj, i koji vremenski period? Hvala.

  • zmaj

    17. jun 2020 | 15:15

    Fatalna zavodnica😂😂😂😂 pa za se to tako danas zove💤💤

  • Zis

    17. jun 2020 | 14:55

    Danasnje devojke samo gledaju da se udaju za nekog bogatasa da ne rade nista ceo zivot samo putovanja ,letovanja ,zimovanja,a u tome ih najvise podrzavaju majke ,sa izgovorom ,ako sam ja bula glupa i udala se za tvoga oca slepca nemoj ti ceri ,otvori oci .Sve je otislo u vraziju mater .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA