Nada Obrić četvrti put operisana

Nada se nalazi u Austriji kod svoje ćerke Itane, koja je odvela kod najboljih lekara na jednu privatnu kliniku gde brinu o pevačici

  • 1
Nada Obrić Nada Obrić, Foto: ATA images

Pevačica Nada Obrić (72) nedavno je operisana četvrti put i trenutno boravi u Beču gde joj je hiruška intervencija i odrađena.

Naime, pevačica je na operaciju morala da ode zbog karcinoma na bešici, koji se povratio po treći put, a njena borba tek predstoji.

- Nažalost, tačno je. Trenutno sam u Beču. Znam i za bolje dane. Treba da krenem i na hemioterapiju, pa ćemo se čuti kada dođem u Beograd. Hvala vam - potvrdila je Nada za Kurir.

Nada se nalazi u Austriji kod svoje ćerke Itane, koja je odvela kod najboljih lekara na jednu privatnu kliniku gde brinu o pevačici.

Pre nepunih godinu dana Nada je operisana u Beogradu, u KBC "Bežanijska kosa" i bila je srećna da je problem uočila na vreme.

Međutim, to nije bio prvi put da se susrela sa tom dijagnozom, ali je bez obzira na to svaki put čvrsto verovala u ozdravljenje.

Video: Telegraf posetio legendarnu pevačicu koja se treći put bori protiv tumora

(Telegraf.rs/N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mica

    17. jun 2020 | 21:17

    Izdrži Nado, jaka si ti. Svako ima svog anđela čuvara, spašavao te već nekoliko puta, pa će te opet sačuvati. On je tu pored tebe, pazi na tebe i čuva te!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA