Danica Maksimović u mrežastim čarapama i kratkoj haljinici, poručili joj: "Za tebe je stalo vreme"

Zbog mladolikosti i vitke figure retko ko bi na prvu pogodio koliko Danica zaista ima godina

  • 9
Danica Maksimović Danica Maksimović, Foto: Instagram/danymaksi

Popularna glumica Danica Maksimović u 67. godini ne prestaje da oduševljava svojim besprekornim izgledom, a ovog puta pozirala je u seksepilnom izdanju.

Danica sedi u visokim potpeticama i crnoj haljini, a na sebi ima i mrežaste čarape. U prvom planu njene vitke noge na kojima joj mogu pozavideti i duplo mlađe žene.

Ono što su svi primetili jeste da glumica izgleda kao prava dama, a bez obzira na godine, seksepil koji Danica poseduje nemaju ni mnoge mlađe devojke.

- Pravi trenutak je svaki trenutak koji na sreću, još imate... živite! - napisala je glumica u opisu fotografije koja je privukla veliku pažnju.

"Lepota nije prolazna! Danice, svaka Vam čast", "Žena za sva vremena! Svaka čast na izgledu", "Za tebe je stalo vreme", neki su od komentara ispod objave.

Danica važi za jednu od negovanijih dama na našoj javnoj sceni, a zbog mladolikosti i vitke figure retko ko bi na prvu pogodio koliko ona zaista ima godina.

Video: Trudna Jelisaveta Orašanin: Kolege su uvek pažljive prema meni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    18. jun 2020 | 19:45

    Serija Jelena isla pre 16 godina, Danica imala bore, podocnjake, lepa zena ali se videle godine! A onda, 16 godina posle, ona sva zategnuta, blistava, mladjahna!!! ,,Priroda" je cudo!!!

  • Kole šljivka

    18. jun 2020 | 20:50

    A meni žena zvoca da vodka razara jetru.

  • Toma

    18. jun 2020 | 19:49

    Glumica Danica Maksimovic, je bas prava glumica u svakom pogledu. Licno je poznajem sa Kopaonika od pre 30 godina, sluzbeno u mom offisu Novinske Drzavne Agencije. Dama za postovanje, sa harizmom koju bih pozelele mnoge mlade devojke. Jednostavno, to sto fantasticno izgleda, je puls njenog zdravog zivljenja u svom telu!!!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA