Bane Mojićević uskoro izbacuje novu pesmu i poručuje: "Spremili smo nešto posebno"

Prvi pobednik "Zvezda Granda", Bane Mojićević u saradnji sa Banetom Opačićem poznatim kompozitorom i kantautorom, na opšte oduševljenje njegovih fanova uskoro izbacuje novu pesmu koja preti da postane ozbiljan vanvremenski hit

  • 2
Bane Mojicevic i Bane Opacic

Foto: Printscreen instagram/mojicevic.bane

Naime, poznati pevač je na svom Instagram profilu izbacio najavu pesme kojom je otkrio kako pesma zvuči, a koja je takođe za kratko vreme zadobila mnogo lajkova i pregleda.

Pesma nosi naziv "Ako nema druge" i opisuje ljubav dvoje mladih sa tužnim ishodom, koji traže jedno drugo u drugim ljudima.

Tim povodom smo kontaktirali poznatog izvođača Baneta Mojićevića koji nam je otkrio da saradnja sa Banetom Opačićem traje dugi niz godina, da je ova pesma jedna od njegovih najlepših balada, te nam je otkrio da li je numera zapravo autobiografska.

 

- Naša saradnja traje 15 godina, uradio mi je nekoliko pesama. Napravili smo jednu diskografsku pauzu i sad nastavljamo sa ovom pesmom gde smo stali. Pesma je u starom ruhu, starom fazonu, nešto što ja inače volim i da pevam i da čujem, jedna od najlepših pesama koje sam snimio u karijeri. Važno je da pesme traju i da su vanvremenske da prenesu poruku i da prenesu emociju koji smo mi želeli da prenesemo publici. Verujem da smo uspeli kroz ovu kratku najavu da zainteresujemo ljude i da im zagolicamo maštu. Premijerno ćemo je objaviti u toku letnjeg perioda, završićemo pesmu studijski da se sve to lepo spakuje i da snimimo jedan lep spot. Nećemo praviti promociju pesme preko leta, biće od septembra, kad se ljudi vrate u normalne tokove. Što se pesme tiče, ona je moja autobiografska, moja životna priča i to je pesma koja opisuje dobar deo mog života.

Verujemo da će vas pesma oboriti sa nogu već na prvo slušanje, sa prvim taktovima, kao i sve prethodne pesme ovog izvrsnog pevača raskošnog glasa i da će se baš svako od vas naći u istoj jer smo svi nekada prošli kroz slične ljubavne situacije.

(Telegraf.rs/Republika.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA