Saša Matić deci iz Zvečanske donirao 2 miliona dinara

Novac će biti iskorisćen za kupovinu opreme za sportski balon

  • 5
Festival Ulaz, Saša Matić Saša Matić Foto: Nikola Tomić

Saša Matić je poznat kao neko ko je uvek spreman da pomogne. Čini se da je to uvek izraženije kada su deca u pitanju, a pokazalo se i ovaj put da jeste.

Naime, Matić je domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj donirao 2 miliona dinara, a ovaj novac će biti iskorisćen za kupovinu opreme za sportski balon.

Saša je u prisustvu direktora Zvecanske, Zorana Milačića i ministra za rad i socijalna pitanja Zorana Đorđevića obišao sportski balon.

Saša Matić, Zvečanska Saša Matić sa decom iz Zvečanske Foto: Promo

Pevač je takođe iskoristio priliku i da se druži sa decom, koja jedva čekaju završetak radova na spotrtskom domu.

Donacija od 2 milona dinara otićiće za kupovinu elektropodesive košarkaske konstrukcije, mobilne konstrukcije za odbojku, golove za mali fudbal, golove za rukomet, univerzalni semafor za sportove, dodatni košarkaski semafor i sigurno je da ce sportske aktivnosti koje će obavljati u sklopu doma za nezbrinutu decu Jovan Jovanović Zmaj, koji pripada Domu u Zvečanskoj, decu usreciti i izazvati im osmeh na lice, sto je bio pevacev glavni razlog, zbog kog se odlucio za ovaj korak.

- Ja volim kada nekoga učinim srećnim, zato smo moj ti i ja odlučili da ovaj put pomognemo deci bez roditeljskog staranja u radnoj jedinici Jovan Jovanović Zmaj.U pitanju je oprema sva za aktivnosti u sportskom balonu koja ce njima mnogo značiti za sve male sportove - rekao je zadovoljno Matić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA