≫ 

Milica Pavlović: "Estrada je životinjsko carstvo, kolege pričaju da imam matorca koji me finansira"

- Svako gleda sebe, tu imate one odvratne ljude, manje odvratne i normalne - rekla nam je Milica o kolegama

  • 17

Mlada zvezda Milica Pavlović istakla je da je estrada životinjsko carstvo i da ima dobrih, ali i loših ljudi, a neki od njih tračare i pričaju da Milica ima "matorca u dijaspori koji je sponzoriše".

- Odavno prihvatam da mene niko sa estrade ne sme da razočara. Ne smem sebi da dozvolim da padam u te koševe. Prema svakome se ophodim punog i dobrog srca, kad to uradim ne očkujem da mi taj neko... na početku jesam: "Pa, ako sam ja prema nekome dobra, biće i taj neko prema meni" - počela je priču Milica.

- Estrada je životinjsko carstvo i svako gleda sebe, tu imate one odvratne ljude, manje odvratne i normalne. Trudim se da budem okružena normalnima, pa i ako me neko raočara to je normalno, svi smo mi pomalo luckasti u ovom šou biznisu, imamo čudnu, umetničku notu - rekla nam je pevačica i sa nama podelila trač o sebi koji kruži među njenim kolegama.

- I dan danas pričaju sve i svašta. Skoro sam čula trač da imam nekog matorca u dijaspori koji sve ovo sponzoriše. Baš me briga ko je rekao, da imam tog matorca, svakog dana bih radila arenu. Milsim, gluposti... - ispričala nam je Milica.

- Ali dobro, ljudi moraju da pričaju, njih to hrani i postoji takva vrsta ljudi. Neka ih i neka pričaju, ništa slađe ne postoji nego kad ono što zaradim lepo vratim u posao, legnem, spavam kao beba i sutradan kažem sebi: "Šta ću novo da uradim?" - dodala je pevačica.

Podsećamo, Pavlovićeva u saradnji sa portalom Telegraf.rs nagrađuje jednu devojku, koja se baš ovih dana priprema za malo ili veliko matursko veče.

Kompletan razgovor, kao i šta je Milica rekla o korona virusu, 100 evra od države za koje je aplicirala pogledajte u videu na početku teksta.

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA