≫ 

Iznenađenje za pamćenje: Ceca zbog korona virusa proslavila rođendan sa zakašnjenjem

Ceca je bila u provodu, a njena ćerka Anastasija Ražnatović i bliski prijatelji potrudili su se da je iznenade

  • 7

Popularna pevačica Ceca Ražnatović, 14. juna, napunila je 47 godina, a kako je bila zaražena korona virusom, slavlje je odloženo za večeras.

Ceca je bila u provodu, a njena ćerka Anastasija Ražnatović i bliski prijatelji priredili su folk zvezdi iznenađenje za pamćenje, doduše opravdano, pet dana kasnije.

U jednom trenutku začula se rođendanska numera i Ceci su doneli tortu, a ono što su joj priredili, pevačica nije očekivala, te se u jednom trenutku okrenula ka naslednici i u čudu je pogledala.

Ona nije krila osmeh na licu, što su njeni najbliži obeležili njen dan, a onda se potpuno raznežila pa je lice pokrila rukama. Ražnatovićeva je bila u elegantom izdanju, u beloj košulji i sa uvijenom kosom, a nakit je dao poseban pečat njenom izgledu.

Podećamo, kako smo ekskluzivno objavili, Ceci je prvo rađen serološki test iz venske krvi, koji je pokazao da je negativna. Međutim, odlučeno je da se ipak testira na PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa, gde se pokazalo da je pevačica ipak pozitivna.

Nakon što je rođendan proslavila u izolaciji sa sinom Veljkom Ražnatovićem, koji je takođe imao Covid-19, Ceca se ponovo juče, 19. juna testirala na korona virus. Kada su stigli negativni rezultati, Ražnatovićeva je izašla u provod sa najmilijima.

Kako je izgledalo iznenađenje za Cecu pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Anastasija emotivnom porukom čestitala Ceci 47. rođendan

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA