≫ 

"Od starta sam se osećala najbitnijom u njegovom životu": Kaja otkrila čime ju je Mateo osvojio

Pevačica i 7 godina mlađi fudbaler uživaju u ljubavi već nekoliko meseci

  • 8
Katarina Ostojić Kaja, Kaya Kaja u emisiji "Magazin In"/Foto: Instagram/kaya_ostojic

Katarina Ostojić Kaja otkrila je u emisiji čime ju je osvojio hrvatski fudbalerom Mateo Pavlović, sa kojim se nedavno prvi put pojavila u javnosti.

Pevačica je vezu sa Mateom započela nakon razvoda od svetski poznatog di-džeja Džuniora Džeka, a sada otkrila čime ju je sedam godina mlađi fudbaler osvojio.

- Kada voliš svog muškarca, normalno je da mu deliš komplimente i da je on za tebe najlepši i najbolji i jedini, u svakom smislu - rekla je Kaja u emisiji "Magazin In" i dodala kako ona u tom "procesu osvajanja" nikada muškarcu ne deli komplimente, već da je to radio Mateo.

- On je stvarno jedan veliki džentlmen - rekla je Kaja.

- Od samog starta sam se osećala najbitnijom osobom u njegovom životu i time me je osvojio, osim komplimentima - zaključila je pevačica sa osmehom.

Njih dvoje su početkom juna uživali na nastupu Ane Nikolić povodom otvaranja letnje sezone jednog beogradskog restorana i to je bilo njihovo prvo zvanično pojavljivanje u javnosti, a kasnije su se zajedno pojavili i na nastupu Tanje Savić.

Kaja i 7 godina mlađi Mateo:

Video: Kako je Kaja reagovala na pitanje o elitnoj prostituciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA