Soraja pokazala svoj luksuzni apartman: U kupatilu pozlaćeno ogledalo, a sa terase čaroban pogled...

Ceo prostor urađen je sa ukusom u orijentalnom stilu, te mnogi njeni pratioci nagađaju da Vučelićeva trenutno uživa na Bliskom istoku

  • 21

Soraja Vučelić Masoni često voli da se na društvenoj mreži pohvali život na visokoj nozi, te se pohvali skupocenim komadima garderobe, automobilima, ali i stanovima.

Ona je sada usnimila luksuzni apartman u kom trenutno boravi i svojim pratiocima pokazala u kakvoj raskoši ona trenutno uživa.

Soraja je usnimila sve delove apartmana, a prvo je počela od kupatila koje je oduševilo mnoge, jer je skoro celo u ogledalima. U spavaćoj sobi je ogroman bračni krevet, a tek pogled sa terase  koji gleda pravo na pučinu, ostaviće vas bez daha.

Ceo prostor urađen je sa ukusom u orijentalnom stilu, te mnogi njeni pratioci nagađaju da Vučelićeva trenutno uživa na Bliskom istoku, a kako izgleda njen luksuzni apartman pogledajte u videu na početku teksta.

"Vau, ti znaš da uživaš", "Ma svaka čast mila", "Ekstra ambijent", samo su neki od komentara ispod njene objave.

Podsetimo, Soraja se nedavno udala, te je na svoje prezime dodala i prezime Masoni. Mnogi spekulišu da je njen izabranik milioner, koji joj ispunjava sve želje, te je često počasti nekim skupocenim poklonom.

Video: Soraja vozila u previsokim štiklama, pa joj skupoceni auto upao u bazen

(Telegraf.rs/N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petrana iz CG

    22. jun 2020 | 14:21

    Molim vas da manje reklamirate ove starlete koje su uzor mladim curama koje na osnovu ovakvih reklama misle kako lako doci do lagodnog zivota. Ne znam kad je Soraja ovo snimila,ali sigurno znam da je ovih dana u Baru gdje boravi kod ujne,jer prica da ima apartmane i poslovne prostore u Baru je netacna. Imala je mali stancic koji joj je ostao od majke,njega je prodala i ulozila u sebe,eto kako je pocela njena karijera. Kao sto se i vidi na ovom snimku Sara je negdje zagubila kofer ,nema cak ni kozmeticke tasnice u apartmanu,,eto da sam ja to snimala stavila bih nesto kao dokaz da tu boravim. Zato cure pamet u glavu.

  • Djox

    22. jun 2020 | 13:10

    Posteno zaradjeno,sto da nema😅😅

  • srbin

    22. jun 2020 | 13:09

    turci ponovo vladaju srbijom,prvo muzika pa dizajn..pa tako i ostalo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA