Đani progovorio o sinu i trudnoj snajki koji su zaraženi korona virusom

Nakon saznanja da je jedan član njihove porodice zaražen, ostatak porodice Trajković se testirao na korona virus

  • 1
Kristina Kija Kockar, Radiša Trajković Đani Radiša Trajković Đani, Foto: ATA Images

Pevač Radiša Trajković Đani progovorio je o sinu Milošu i snajki Nini koji su zaraženi korona virusom, pa otkrio u kakvom su oni trenutno stanju.

Đani je ispričao da mu se sin požalio kada je dobio temperaturu, a da mu je on odmah savetovao da se zajedno sa devojkom testira na korona virus, i na kraju se ispostavilo da su oboje zaraženi.

- Prvo mi je rekao da ima temperaturu, a ja sam mu odmah rekao da ide i da se testira, nakon čega mu je stigao rezultat da je pozitivan - rekao je pevač za "Blic".

Nakon što su saznali da je jedan član porodice zaražen, Đani je odlučio da se ostatak porodice, odnosno on, njegova supruga Slađa i mlađi sin odmah testiraju.

- Cela porodica se testirala. Rezultati su negativni. Petnaesti dan je u karantinu sa snajkom, niko nije odlazio kod njih. Dobro se osećaju - rekao je Đani.

Pevač je progovorio i o kućnom pritvoru na koji su on i njegova žena Slađa osuđeni zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima u vreme epidemije.

- Čekam da mi jave kada mi ističe zabrana. Nikad više vremena nisam proveo kući. Prijalo mi je, dugo radim, nikad nisam ovoliko pauzirao - kazao je Đani.

Video: (AUDIO) Đani nam se javio: U zatvoru sam!

(Telegraf.rs/N.L),

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA