≫ 

"Jela sam hleb i mast, pa zaradila više od milion evra, a današnja deca... Mora sve sad i odmah"

- Sećam se da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi mi rekao: "Ne može, nemam sada pare, daću ti kad primim platu" - ispričala je Dara

  • 31
Dara Bubamara Dara Bubamara, Foto: Marko Jovanović

Dara Bubamara jedna je od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima koja se može pohvaliti brojnim nastupima, visokim honorarima, nekretninama koje poseduje... No, nije oduvek bilo tako.

Paevačica se osvrnula na detinjstvo, kada njena porodica nije imala dovoljno novca, pa se dešavalo da roditelji nemaju da joj džeparac, kao i da su jeli samo mast i hleb.

- Uspela sam, jer sam morala da se borim, ništa mi nije dato na tacni. U životu sam zaradila više od milion evra, a nekad nisam imala za osnovne stvari - počela je priču Dara za Informerov dodatak Hit.

- Sećam se da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi mi rekao: "Ne može, nemam sada pare, daću ti kad primim platu". Današmnja deca su totalno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Nismo jedli po restoranima kao danas, već kod kuće, a mama je stalno kuvala - rekla je Dara.

- Dešavalo se da jedemo hleb i mast. Tokom školskog odmora išla sam kući da jedem, jer nisu uvek imali da mi daju džeparac. Ali zahvalna sam im na svemu što su učinili za mene. Zato sam stan, u kom tata živi, otkupila od njegove firme i renovirala ga - ispričala je pevačica.

Dara veoma mlada počela dobro da zarađuje od nastupa, pa je prvo sebi kupila automobil, a zatim je pazarila stan.

- Sa 18 kupila sam "Punta", a ubrzo sam zaradila novac za najnovijeg "Mercedesa". Kada sam kupila stan, rekla sam sebi: "To je to. Ništa ti više ne treba". Ali, estrada te tera da budeš bolji, jači. Možda ne bih bila toliki zaluđenik da nisam na estradi, gde je večito neka borba, stalno se takmičiš, jer hoćeš da budeš najbolji - zaključila je pevačica.

Video: Ovako izgleda kada Dara Bubamara krši policijski čas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. jun 2020 | 01:07

    E Srbijo,sa osnovnim obrazovanjem milionce,a sa fakultetskom diplom na biro ili neki levi posao kod suse i buse...Tonemooooooo

  • Šef

    24. jun 2020 | 10:17

    Milionče samo od pevanja?! Ha, ha, a onda je mrmot zavio čokoladu! Cirkus!!!

  • Crni

    24. jun 2020 | 08:30

    Porez? I uopste da li je nesto uplaceno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA