≫ 

Nakon saobraćajne nezgode Sloba nosi flaster, a njegova verenica ima kragnu oko vrata

Kako je Radanović ranije istakao, svi učesnici saobraćajne nezgode zadobili su lake telesne povrede, a od svih, Jelena je bila najviše ugruvana

  • 23
Slobodan Radnović, Jelena Đuričanin Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Pevač Slobodan Radanović i njegova verenica Jelena Đuričanin imali su saobraćajnu nezgodu, 23. juna, u Zemunu. 

Kako smo ranije pisali, sa Slobom i Jelenom bio je njihov prijatelj, a prema nezvaničnim saznanjima, do udesa je došlo tako što je navodno iz sporedne ulice, izleteo automobil, koji se nije zaustavio na znak "stop".

Kako je Radanović ranije istakao, svi učesnici ove saobraćajne nezgode zadobili su lake telesne povrede, a od svih Jelena je bila najviše ugruvana.

Emisija "Ppaaraco lov" snimila je pevača i njegovu verenicu nakon saobraćajne negode. Sloba na ruci ima flaster, koji nosi  zbog povrede lakta, od pre nezgode, a Jelena oko vrata ima kragnu, koja se, kako se navodi, stavlja nakon naglog cimanja, te u svrhe ograničavanja pokretnosti, kako bi se povreda što bolje sanirala.

Nisam hteo da dajem izjave za medije jer sam smatrao da je ovo stvar nadležnih organa, ali pošto supruga vozača, koja uopšte i nije bila prisutna na licu mesta daje neistinitu izjavu, zato se oglašavam - naveo je Sloba ranije za Telegraf JETSET.

- Na mestu udesa bilo je preko 20 svedoka i svi su videli šta se dogodilo i spremni su da svedoče.  Takođe, svi smo zadobili lake telesne povrede, a od nas četvoro, Jelena je najviše ugruvana. Na mestu odakle je vozač izleteo, jasno stoji znak STOP, na koji se nije zaustavio, nego je proleteo - ističe pevač.

- Uostalom, policija ce tačno utvrditi šta se dogodilo i kojom sam se ja brzinom kretao, tako da me ne zanimaju izmišljene izjave ljudi koji tu nisu bili. Hvala Bogu da smo svi dobro i NIKO nema teže povrede, pa ni dotični gospodin - naveo je Sloba za naš portal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oh

    25. jun 2020 | 07:59

    Cekao da izadje duet pa udario po gasu , sad je barem u novinama jer on jedino tako , il ga neko opali u auto , il opali on njega , il je u teretani sve u helankama , samo se ne pise o karijeri jer je i nema . Inace Kijin duet sa legendom je top ! Tako se to radi !

  • Pop

    25. jun 2020 | 12:21

    Sloba kada se nekoliko puta nakašlje, to je u odnosu na kikicu hit za sva vremena.

  • beba

    25. jun 2020 | 15:09

    A šta mi se dogodilo sa mišićima? Sve mu nešto visi👎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA