≫ 

One su hrvatske Kardašijanke: Ormar im je kao soba, a brendovi ispadaju sa svih strana

Sestre Jurić su influenserke koje na žale pare i vreme, kada je doterivanje i kupovina brendiranih stvari u pitanju

  • 18
Nikolina i Marijana Jurić Foto: Instagram nikolinajuric_/marijanajuric

Nikolina (30) i Marijana Jurić (21) žive punim plućima, prijatelji ih upoređuju sa najpoznatijim sestrama na svetu Kim Kardašijian i Kajli Džener, a sve to zahvaljujući privatnom biznisu koji su pokrenule.

Devojke imaju skupocene automobile, borave na najluksuznijim mestima, a njihov ormar je veličine sobe i prepun je brendiranim torbama i krpicama, a na njemu pozavidele bi im i svetske zvezde.

- Naša karijera započela je na nagovor iskrenih i pravih prijatelja. Slučajno. Uživale smo u svemu što radimo i nismo obraćale pažnju na javnost. No kad smo videle da se broj pratitelja svakodnevno povećava, odlučile smo se ozbiljnije pozabavimo Instagramom - rekle su devojke ze 24.hr.

- Krenule su poslovne ponude, reklame, a mi smo uživale promovisati ono što volimo. Modu, naravno - rekle su nerazdvojne sestre kojima je moda strast još od detinjstva i najviše novca upravo troše na brendirane komade, uglavnom štikle.

- Najviše novca trošimo na odeću, obuću i dobar provod. Putovanja i druženja s dragim ljudima su nešto što nam puni bateriju za daljnji rad. Chanel, Louis Vuitton, Dior i Gucci su nam omiljeni brendovi, a prijatelji nas zovu stonogama, s obzirom na to koliko cipela imamo u ormaru - našalile su se sestre Jurić.

Marijana i Nikolina ističu da nije bitno da su njihove krpice brendirane, ali torbe i štikle moraju biti od poznatog dizajnera, kako su istakle, ne radi se o snobizmu, nego je stvar isključivo kvaliteta.

Ove devojke na društvenim mrežama privlače veliku pažnju, a ne postoji osoba nežnijeg pola, koja ne bi volela da ima ormar poput sestri Jurić. Pored onoga što im je zaista potrebno, kao i sve žene, one troše novac i na nebitne stvari.

- Svaka žena u svom ormaru treba da ima jednu crnu haljinu, torbu i štikle. To nikad ne izlazi iz mode. Hrvatice su dobro odevene žene, ali ne bismo izdvojile ni jednu. Volimo osobe koje imaju hrabrosti izneti neki kontroverzni komad odeće, volimo žene koje su modno osveštene i hrabre - pričaju sa osmehom na licu.

Da su Marijana i Nikolina zaljubljene u modu, u prilog ide i činjenica da se njihov zajednički pas, pomeranac zove Loui, po Louis Vittonu.

- Naš Loui ima četiri godine, a trenutno je kod Nikoline. Ipak, sve delimo, pa tako i njega. On nam je zaista poput člana porodice i baš smo mu nedavno priredili veliku rođendansku proslavu - rekla je Marijana.

Iako mnoge poznate ličnosti nose fejk garderobu, devojke su ispričale šta misle o tome, s obzirom na to da su u njihovog garderoberu samo originali.

- Čule smo da kopije kupuju neke javne osobe, ali to nije naše područje. Svako ima svoj način života i odlučuje što će raditi sa svojim novcem. Mi znamo šta volimo i šta treba biti brendirano - kažu sestre, koje više žanje posvećuju ženama na svom Instagramu, kako su istakle, jer su veći kritičari od muškaraca.

- Naravno, laska nam kad nas netko pohvali i pruži potporu. No uvijek nam je drago čuti i konstruktivnu kritiku, predlog i savet - rekle su i dodale:

- S negativnim komentarima se nosimo jako dobro. Ono što nas ne ubije, to nas ojača. Svaki komentar je uvek dobro došao, a neki su nam i vetar u leđa za daljee napredovanje. Ljubomore uvijek ima, pogotovo kad si mlad i uspješan. Mišljenja drugih su bitna, ali najvažnije je zavoljeti sebe onakvog kakav jesi.

Pratioci atraktivnih sestara često kažu da su: "Sister goals", a one ističu da su svesne koliko je izgled influnsera bitan, te ne štede vreme i novac kada je doterivanje u pitanju.

- U izgled ulažemo maksimalno. Bitno nam je kako izgledamo i na koji se način predstavljamo. Ipak, svesne smo da spoljašnji izgled nije presudan, pa se shodno tome trudimo ostati pri zemlji - rekle su sestre koje upoređuju sa Kardašijankama.

Na pitanje kako i gde sebe vide u budućnosti, devojke su bez razmišljanja odgovorile:

- Najbitnije nam je da smo žive i zdrave, a vjeme će pokazati svoje. Sigurno je jedino da ćemo ulagati u naš posao sve dok nam to bude pružalo zadovoljstvo. I, naravno, dok budemo zanimljive našim pratiocima.

Video: Seksi veš u korpama pored glave, ali tu su i Matorine slip gaćice: Zavirite u ormar Sanje Stanković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    26. jun 2020 | 09:39

    Toliko para a toliko jeftino izgledaju.

  • Nenad

    26. jun 2020 | 03:02

    Sto je covek jeftiniji sve vise ima potrebu da se dokazuje skupim stvarima.

  • LunaLuka

    26. jun 2020 | 10:23

    To oni ‘originali’ sa Instagram stranica/butika?! 🥴

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA