Šijan nije mogao da se obuzda, pa "ščepao" Bojanu u bikiniju i počeo strasno da je ljubi

Ntaaša je snimala sebe, ali je zabeležila momenat dok njena sestra i zet razmenjuju nežnosti

  • 10

Mirko Šijan i Bojana Rodić već mesecima unazad ne kriju da uživaju u ljubavi, a koliko se zaista vole govore društvene mreže i njihove objave, po kojima se ovaj ljubavni par ne razdvaja.

Kako je nakon mnogo kišnih dana koji su za nama, lepo i sunčano vrme, Šijan je odlučio da se sa svojom devojkom opusti pored bazena u dvorištu svoje vile u Surčinu.

Zaljubljeni par ovog puta nije bio sam, a društvo im je pravila Bojanina sestra Nataša i još jedna devojka. Rodićeva je usnimila atmosferu pored bazena, a u jednom trenutku kameru je okrenula prema sestri i zetu.

Nataša je snimala sebe i druaricu, međutim, kada je videla kako se Šijan i njena sestra strasno ljube, ona je zabeležila taj momenat.

Njih dvoje sedeli su na stepeništu pored bazena, a mladi Šijan nije mogao da obuzda strasti, te je ščepao svoju lepšu polovinu i počeo da je ljubi.

Podsetimo, od kada su obelodanili svoju ljubavnu vezu, Mirko i Rodićeva imaju potpunu podršku i njegove, a i njene porodice. Kako se spekuliše, Bojana nedavno preselila iz rodne kuće u Titelu, u Šijanovu vilu u Surčinu, u kojoj on živi sa sestrom Zoranom i majkom, pevačicoam Gocom Božinovskom.

Video: Šijan iznajmio luksuznu limunzinu, pa napravio žurku sa Bojanom

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cccc

    25. jun 2020 | 16:01

    E vala ste se vise naljubili, ima li barem jedna slika a da se ne ljube. Previse ste se zaleceli , brzo to prodje

  • mile

    25. jun 2020 | 15:46

    muskobanjasta ona, on zenstven... sve naopako

  • Dea

    25. jun 2020 | 16:24

    Pravac Zadruga 4.Zato ih ovoliko reklamiraju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA