Neda i Lukas o Romaninom hapšenju: "Fina cura, dobra pevačica, ne mogu da poverujem u to"

Romana je u uhapšena u Australiji i osuđena na 12 meseci zatvora

  • 6
Romana Panić, Aca Lukas, Neda Ukraden Foto: ATA Images

Pevačica Romana Panić (45) i agent za prodaju nekretnina Filip M. (40) uhapšeni su u Australiji, pod sumnjom se da su tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu.

Pevačica Neda Ukraden rekla nam je da joj je žao što to čuje, ali da Romanu zna kao dobru devojku i pevačicu i da joj je teško da poveruje u okolnosti za koje je sumnjiče.

- Ne verujem u to. Teško mi je da poverujem u to, jer ja ne znam Romanu kao takvu osobu. Ako je to istina, žao mi je, ali prosto ne mogu da poverujem u to - rekla je Neda za Telegraf.rs.

- Poslednji put smo se videle pre tri godine, na mojoj promociji. Nemam pojma da li je imala finansijske probleme, nisam toliko bliska sa njom. Devojka je, za mene, bila sasvim korektna, jedna dobra pevačica, fina cura, šta se desilo nemam pojma. Verujte, mnogi su u finansijskim problemima, ali ne mogu da poverujem u tu priču - ispričala nam je Neda.

Romana Panić:

Aca Lukas istakao je da nije upoznat sa Romaninim životom i da se s anjom nije čuo ni video odavno.

- Nemam pojma, ženu nisma video sto godina. Nisam joj ja ništa, ni tata, ni mama, ni brat, da znam nešto. Da bih nešto rekao moram nešto da znam, a zaista ništa ne znam, ni gde je ni šta je, ni šta radi - rekao je Lukas za Telegraf.rs.

Podsećamo, Romana i Filip M. uhapšeni su u Australiji zbog korišćenja sofiticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice. Pevačica je osuđena na 12 meseci zatvorske kazne, s pravom na uslovnu nakon dva meseca, dok je Mrkajić osuđen na 14 meseci zatvora, sa pravom na uslovnu kaznu nakon tri meseca.

Kako navode australijski mediji, Panić i Mrkajić boravili su u Australiji na osnovu turističke vize. Kada im je ponestalo novca, odlučili su da se "snađu" na način koji se krši sa zakonom.

Video: Neda Ukraden priznala istinu o stanu u Beogradu na vodi

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kakadu

    25. jun 2020 | 14:42

    Haha Ovi komentarišu nečiji moral!? A tako su merodavni svi do jednog... havarija posrnuća

  • F U J !!!

    25. jun 2020 | 19:31

    Finansijski problemi? ''Navikli'' da zive na visokoj nozi i odmah su u problemu ako zive skromno i normalno... A ne bi se zaposlili ko sav normalan svet.

  • Veteran

    25. jun 2020 | 16:31

    Pare puste pare..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA