≫ 

Samo sam čula kako neko viče "pazi"! Kaća Grujić doživela nezgodu na snimanju spota

Prilikom snimanja spota korišćeno je mnogo pirotehnike, zbog čega je pevačica umalo nastradala

  • 1
Katarina Grujić Katarina Grujić, Foto: Miomir Milić

Pevačica Katarina Grujić nakon završenog vanrednog stanja zasukla je rukave i ozbiljno se posvetila novim projektima, a jedan od njih, tačnije spot za novu pesmu "Neću da se muvam", danas, 25. juna, ugledao je svetlost dana.

Katarina se potpuno posvetila pesmama i spremanju novog albuma, a za pomenutu pesmu snimila je visokobudžetni spot koji je iziskivao dosta napora.

Koliki je Kaća profesionalac, ali i koliko ju je to koštalo dokazalo se na setu tokom snimanja pomenutog spota. Naime, u spotu je korišćeno mnogo pirotehnike, a pevačica je zbog toga završila sa manjim opekotinama na ruci.

U jednom trenutku, dok je Grujićeva igrala u pesku, plamen baklje joj je zakačio ruku te je pevačica zadobila opekotine, koje su odmah sanirane na jednoj privatnoj klinici.

- U jednom trenutku, dok je trajalo snimanje, ja sam samo osetila neverovatnu vrelinu i čula kako neko iz ekipe viče: "Pazi!" i tada sam videla da mi je plamen baklje uhvatio deo garderobe! Srećom, brzo smo svi odreagovali, odmah sam otišla na klinku da se to sanira, tako da imam lakše opekotine koje sada mažem melemom, tako da neće ostati ožiljak - ispričala je pevačica.

No, Kaća uopšte ne žali jer je na kraju sve ispalo baš onako kako je zamišljala, a publici je predstavila pravi letnji hit uz jednu važnu poruku.

- Svakako, radujem se što smo snimanje spota uspešno priveli kraju jer verujem da će ova pesma postati pravi letnji hit za sve one koji ovog leta žele da uživaju u slobodi. Dragi moji, moja poruka za ovo leto je jasna: Neću da se muvam, samo bih da pijem! Za sve one koji vole slobodu, žurke, sunce, koktele... Ili se možda plaše korone (smeh) Uživajte! - poručila je Katarina.

Video: Neću da se muvam, samo bih da pijem! Genijalni odgovori Katarine Grujić

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA