≫ 

Gagi Noletu: "Uvek će biti hijena i lešinara, ali ima još lavova koji se nikad neće predati..."

Dragan i njegova supruga Branka, kao i ćerka Anđela, prisustvovali su turniru u Beogradu i navijali su sa tribina

  • 8
Novak Đoković, Dragan Gagi Jovanović Novak Đoković, Gagi Jovanović/Foto: Marko Jovanović

Glumac Dragan Gagi Jovanović stao je u odbranu Novaka Đokovića nakon što su prvog tenisera sveta strani i regionalni mediji razapeli zbog humanitarnog Adria Tour turnira, navodeći da je održan u vreme pandemije korona virusa koji je ovih dana u ekspanziji u regionu.

Novak Đoković je pre nekoliko dana, po povratku iz Zadra, objavio da je pozitivan na Covid-19, kao i njegova supruga Jelena, a reakcije su različite.

Pored brojnih javnih ličnosti, u javnu odbranu najboljeg srpskog i svetskog tenisera stao je i srpski glumac, čiju je poruku prenela njegova ćerka Anđela Jovanović na društvenim mrežama budući da Gagi ne praktikuje savremen način života.

- Pošto Dragan nema kompjuter i ne koristi društvene mreže, zamolio me je da njegovu podršku Noletu ja prenesem ovde - napisala je Anđela i dodala očevu poruku.

- Dragi Novače, uvek će biti hijena i lešinara, ali ima još lavova koji se nikad neće predati... Zato nek' nam se naš Simba što pre oporavi. Vojska dobra ne može bez tebe. Tvoj Gagi - poručio je Novaku glumac.

Inače, Dragan i njegova supruga Branka Pujić prisustvovali su humanitarnom Adria Tour-u u Beogradu i navijali su sa tribina, kao i njihova ćerka Anđela Jovanović, koja je sa Đokovićima bila i u noćnom provodu.

Anđelina objava Gagijeve poruke:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on

Pored Gagija, podršku Đokoviću uputio je jedan od najpoznatijih i najuspešnijih glumaca mlađe generacije Miloš Biković, kao i čuveni hrvatski košarkaš Dino Rađa, ali i mnogi drugi.

Gagi Jovanović sa suprugom Brankom i ćerkom Anđelom na Adria Tour-u:

Video: Skandalozni grafiti u Splitu protiv Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    25. jun 2020 | 16:40

    Tako je ,hijena je sve vise ali ima i lavova .Jedva su docekali da ga razapinju .Ovi nasi su najgori. Ljubomora je cudo. Nole, nas koji te volimo i postujemo ima vise .🤗

  • D

    25. jun 2020 | 17:18

    Gagi se ne oglasava cesto, a jos redje na svoju ruku. Drago mi je da je kao velicina osetio potrebu da stane u odbranu jedne druge velicine. Bravo Gagi i drz' se Nole pa da osvojis jos 10 GSa u inat svima!

  • daca

    25. jun 2020 | 17:10

    Nole ,čedo moje(ja sam stara baka) Bog ti podario svako dobro ti si broj JEDAN a ovi koji te blate oni su u sopstvenom blatu. Voli te i uvek navija za tebe baka Daca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA