≫ 

Sećate li se Mimine "ćerke" iz "Budve na pjenu na mora"? Udata je za šmekera i lepša je nego ikada

Crnogorska glumica Sanja Jovićević Popović je prava lepotica, a udala se za kolegu iz serije Branimira Popovića s kojim je dobila ćerku Sofiju

  • 0
Sanja Jovićević Sanja Jovićević Popović; Foto: Instagram/sanjajp25

Lepa crnogorska glumica Sanja Jovićević Popović (32) se proslavila u popularnoj seriji "Budva na pjenu od mora" u kojoj je tumačila ulogu mlade bogatašice Bojane Bačić, a u seriji joj je oca Savu Bačića glumio legendarni glumac Mima Karadžić (65), koji je autor serije.

Sanja je tokom snimanja serije često bila na stranama regionalnih tabloida zbog veze sa 22 godine starijim kolegom Branimirom Popovićem (53), za koga se kasnije udala i dobila ćerku Sofiju 2013. godine.

Sanji i Branimiru nije prijalo da se piše o njihovoj ljubavi jer je on bio njen profesor na glumačkoj akademiji i da je kao prijatelj Mime Karadžića navodno doprineo da je angažuju kao glavnu glumicu.

Ljubav sa Branimirom je samo rasla za vreme snimanja pa je tokom emitovanja serije Sanja ostala u drugom stanju, a onda se glumački par venčao daleko od očiju javnosti.

- Sanja je odlična i vrlo profesionalna iako je u drugom stanju. Radi na ulozi Bojane kao i pre trudnoće, iako smo svi mi oko nje veoma uviđajni i ne dozvoljavamo da se umara. Ona nije nimalo razmažena trudnica - otkrio je tada Mima Karadžić.

Mima je tada dodao da je Branimir brino o potrebama trudnice za vreme snimanja, pa je rekao:

- Jedan čovek je stalno zadužen da bude u Sanjinoj blizini da bi joj bio pri ruci, da joj prinese stolicu da sedne čim završi scenu, da joj donese piće ili hranu i šta god drugo da zatreba. Međutim, Sanja želi da bude ravnopravna sa drugim glumcima i ne izražava nikakve dodatne zahteve i čak negoduje kad joj povlađujemo - zaključio je tada Mima.

Sanjin suprug Branimir Popović važi za šmekera među koleginicama i obožavateljkama, a fanovi su obožavali Sanju koliko zbog njenog talenta, toliko i zbog lepote.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA