≫ 

Volela je Bregu, Paćina "oterala" u ludnicu, odolela Kostneru: Živi u Holivudu i danas je još lepša

Proslavila se 1981. godine kada se slikala gola za brojne magazine, među kojima je i "Plejboj", a družila se sa raznim holivudskim facama

  • 4
Dijana, Al Pacino, Bregovic Dijana, Al Paćino, Goran Bregović/Foto: ATA Images, Tanjug/AP, Youtube/ Diana Niven Becirovic

Dijana Bećirević (58) poreklom iz Tuzle je rođena 1962. godine i proslavila se 1981. kada se gola slikala za magazin "Start", a kasnije je bila i u Plejbojevom editorijalu iste godine.

Važila je za jednu od najlepših Jugoslovenki, a i danas je mnogi tako nazivaju. Završila je tri fakulteta, a spajali su je sa brojnim slavnim srcelomcima. Za nju se vezuju priče: žena koja je srušila vladu Silvija Berluskonija, koju je papa Benedikt XVI vozio na "vespi", kojoj je Mik Džeger verovao više nego bilo kojoj drugoj, Al Paćina je oterala u ludnicu, a odolela Kevinu Kostneru. Brojni svedoci tog vremena tvrde da se zbog nje raspalo "Bijelo dugme".

- Svi su padali pred "Majklom Korleoneom", ali ne i ja. Nije bio moj tip. Al Paćina sam upoznala kada je sa Frensisom Fordom Kopolom snimao "Kuma". Izlazili smo, ali je on bio večno napet i uvek u paranoji od paparaca. Redovno u strahu da će ga uhvatiti - izjavila je ova lepotica.

- Moj zadatak je da muškarca napravim muškarcem, a njegov da mene napravi ženom. To nisam osećala kod Paćina, već samo njegov ključali ego. Počeo je da mi daje naredbe kada smo bili u noćnim provodima. Kao, "idemo odmah kući". Odgovorim mu "idi ti slobodno"... - rekla je Dijana, prenosi Blic.

- Dogovarali smo naše druženje i na Siciliji. Rekla sam mu "staviću ti košuljicu". Mislila sam na ludačku košulju. I neverovatno, samo dva dana posle ovog mog zezanja Al Paćino je završio na psihijatrijskoj klinici. I to od posledica konstantnog stresa. Al je divan tip, ali iako ga mnogi vide kao "Kuma" ili "Skarfejsa", ja sam ga doživela kao neopuštenu osobu. Možda čak i sa nataloženim kompleksima - otkrila je Jugoslovenka, pa otvorila dušu o druženju sa članovima "Bijelog dugmeta".

- Živela sam u Milanu i družila se sa Vladom Pravdićem, klavijaturistom "Bijelog dugmeta". Bio je zaljubljen u mene, ali odjednom se pojavio Goran Bregović. A kada Goran nešto hoće, onda i dobije - rekla je ona.

- Pored toga što sam optužena za pad italijanske vlade, "krivili" su me i da sam zamalo rasturila "Bijelo dugme". I tu je krenuo sukob dvojice članova "Dugmeta". A da li me je Goran "ukrao" od Vlade? Pa jeste. Gledala sam Bregovića pre nekoliko godina u Los Anđelesu. On je jedini muzičar sa ovih prostora koji nastupa u elitnim američkim dvoranama. Ostale naše zvezde se moraju zadovoljiti prostorima na periferiji - zaključila je Dijana.

Danas Dijana Bećirević živi pod imenom Diana Niven u zapadnom Holivudu u ulici Larabi, gde je i sedište njene firme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    29. jun 2020 | 18:47

    Ova je zadala domaći zadatak starletama u pokušaju. Objasnila da nije dovoljan fizički izgled da bi žena stekla status Fatalne žene.

  • Zvele

    29. jun 2020 | 16:05

    Lepa žena nema šta ....

  • Sremcica

    1. jul 2020 | 14:05

    Liči mi na KIM BEJSINDZER

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA