≫ 

Romana nakon hapšenja pala u depresiju, u zatvoru ne jede i ne spava, a njena porodica je u šoku

Pevačica je osuđena na 12 meseci zatvorske kazne, a njen verenik na 14 meseci

  • 36
Romana Panić

Romana Panić/Foto: Instagram/romana_panic

Romana Panić (45) uhapšena je u Australiji sa verenikom Filipom M. (40) zbog pljačkanja bankomata, zbog čega je osuđena na 12 meseci kazne i trenutno se nalazi u zatvoru.

Pevačica je navodno psihički loše; odbija da jede i ugrožava svoje zdravlje, obzirom na to da od 15. godine boluje od dijabetesa tipa 1.

- Romanino hapšenje izazvalo je veliki šok među njenim najbližima, ali i među prijateljima, budući da je niko ni u ludilu nije povezivao sa kriminalom. Krađe koje su ona i njen partner Filip počinili bile su udarna tema u svim australijskim medijima, a Romana je bila svesna da će vest o njenim kriminalnim radnjama brzo doći i do Srbije - ispričao je izvor blizak blizak Romaninoj porodici, prenosi Alo!.

- Otkako je osuđena na zatvorsku kaznu ne napušta je griža savesti, koja se meša sa tugom i stidom, jer je svojim postupkom bližnje stavila na stub srama. Zbog svega toga je pala u tešku depresiju, pa malo jede i još manje spava. Ako i nešto pojede, to nije dovoljno, budući da se godinama bori sa dijabetesom - objasnio je izvor i istakao da je Romanino stanje sve gore.

- Sve do sada se nije desilo da ugrožava svoje zdravlje, to joj je bilo na prvom mestu. Time je jasno koliko su zatvor i javna osuda uticali na nju. Jedino o čemu razmišlja su njeni najbliži, a strah da će je se svi odreći samo pogoršava njeno stanje. Ako i zaspi na nekoliko sati, zaspi u suzama. U suzama se probudi i sve je slabija. Previše je vezana za porodicu i svesna je da će teško nadoknaditi bol koji im je nanela - ispričao je izvor i otkrio da najbliži na sve načine pokušavaju da je ohrabre.

Romana Panić:

Video: Romana Panić: Verujem da ću sresti onog pravog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    29. jun 2020 | 18:49

    Ma nije valjda. A kada je trošila novac koji je neko drugi krvavo zaradio, tada nije bila u depresiji.

  • Lola

    29. jun 2020 | 14:03

    Ženo draga napavila si prestup ali nije smak sveta. Izbori se sa svešću tako sto ces kad izađeš iz zatvora raditi dobre stvari. Biti vredna da nadoknadis propušteno vreme i svima pokazati a sebi samoj da si dostojna poverenja. Nikada ne gubi nadu, bori se za svoje poljuljano dostojanstvo i samopouzdanje dobrim delima. Nisi nikog ubila, zivot je pred tobom.

  • Darija

    29. jun 2020 | 13:57

    Bas padamo na njenu glumu. Svaki lopov istu "pesmu peva",da se kaje,griza savesti ..... kako god,a dok je to obavljao uzivao je. Svesno je krala eeeej,pa sta ako ima dojabetis. Dosad joj nije smetao dok je trosila protivzakonito stecene pare vec je uzivala. E sada ce da ispasta,ako nece da jede ne mora,nego ceka da se ljudi sazale...kako da ne. Doslo vreme da se placaju grehovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA