≫ 

Nataša Bekvalac: Ako je naš rad ono što ugrožava, mislim da ne treba da radimo

Pevačica je iznela svoj stav o mogućnosti zatvaranja klubova, o kojoj Krizni štab razmatra povodom novonastale situacije

  • 14
Natasa Bekvalac

Nataša Bekvalac/Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac iznela je svoj stav o mogućnosti ograničenja radnog vremena noćnih klubova zbog ponovnog širenja korona virusa u Srbiji.

S obzirom na mogućnost ukidanja rada klubova zbog ponovnog širenja zaraze opakog virusa, a da je i Nataša estradna ličnost koja zarađuje nastupima, pevačica je prokomentarisala ovu situaciju.

Dok mnogi kažu i apeluju kako klubovi i ugostiteljski objekti ne bi trebalo da se zatvaraju, Nataša nema ništa protiv, ukoliko je to potrebno za zaštitu stanovništva.

- Ja mislim da možemo da ne radimo. Ako je to ono što ugrožava, mislim da ne treba da radimo. A ako možemo da budemo odgovorni i da radimo, onda je to ok - izjavila je Nataša u emisiji "Ekskluzivno".

- Ja sam se od početka pandemije ponašala jako odgovorno, kao što se ponašam i sada. Briga ne donosi puno toga, ali predostrožnost zna da zaštiti - rekla je Nataša, koja se početkom juna, posle nekoliko meseci, vratila pred beogradsku publiku.

Nataša je 28. juna pevala u šoping centru BIG Rakovica, gde je zajedno sa fanovima i posetiocima uživala u velikoj proslavi, a pojavila u elegantnoj haljini na bretele sa velikim izrezom i mnogi su se složili da izgleda nikad bolje. Očigledno je da joj je izolacija u svom raju u Čeneju, gde je uživala sa ćerkama Katjom i Hanom, veoma prijala, pa se pred publiku vratila nikad raspoloženija i zgodnija.

Nataša Bekvalac: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drmr

    29. jun 2020 | 16:02

    Pa ti ne moras da radis, naci ce se neki čika pa ce platiti za tebe.. a 10000 konobara, hostesa, sankera, muzicara... sta ce oni, nema toliko čika...

  • Tanja

    29. jun 2020 | 15:17

    Draga natasa kad bi ti i tebi slicni malo zacutali ne bi bilo lose iskreno.

  • Nole

    29. jun 2020 | 16:45

    A razmislja li ova vlada da nisu svi Ceca i Natasa Bekvalac.Obicni muzicari ne rade mesecima i sta da rade sada????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA