≫ 

Milica Dabović otkrila koja pevačica je otkupila njene nošene stvari i pomogla joj u najtežim danima

Bivša košarkašica ispričala je ko joj je pomogao tokom finansijske krize

  • 12
Milica Dabović Milica Dabović, Foto: Nikola Tomić

Bivša srpska košarkašica Milica Dabović (38) je progovorila o prodaji svoje garderobe putem interneta, pa je otkrila koja poznata pevačica je otkupila većinu stvari i na taj način joj pomogla u vreme krize.

Milica jje nedavno počela da rasprodaje odeću, obuću, veš, čarape i mnoge druge odevne komade jer trenutno ne prima platu, a s obzirom da je samohrana majka novac joj je preko bio potreban.

Kako sada kaže, u jednom od najtežih trenutaka u životu našla joj se pevačica Aleksandra Prijović, koja je i kupila sve što je prodavala, a nazvala ju je "dobrom vilom".

- Meni taj biznis ide super , shvatila sam da bih volela u skorije vreme da otvorim nešto, neke trenerke, ovo što nosim sada... Uživam u tome, to me zanima. Kad budem skupila malo para, što ne bih to radila?  - rekla je Milica.

- Nadam se da se neće naljutiti, ali evo sada su mi suze krenule... To je Aleksandra Prijović.  Neizmerno sam joj zahvalna. Ona uopšte ni ne shvata šta je uradila za mene i mog sina - zaključila je Milica Dabović za Blic.

VIDEO: "Trudim se da opstanem, preživim, ali ova situacija...": Milica Dabović u izolaciji s malim sinom

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snežana

    30. jun 2020 | 15:35

    Šta ćeš raditi kad rasprodas stvari? Lati se nekog posla.prodavnice pekare butici itd svaki dan traže radnike. I ostale majke imaju decu pa rade.

  • Ana

    30. jun 2020 | 16:39

    A tolike pare zaradila.i nista nije ustedela, sve potrosila na operacije i tetovaze. Kako ove poznate licnosti nemaju blama, pa i obicni smrtnici su ostali bez posla pa ne prose preko interneta

  • Lezilebovićka

    30. jun 2020 | 14:56

    Radi nešto normalno ženo, kao sav normalan svet. Nema leba bez motike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA