≫ 

Povukla se na vrhuncu popularnost i posvetila se šamanizmu: Evo kako danas izgleda Marina Živković

Marina se proslavila hitovima "Lavica", "Bolujem u sebi", "Uzmi ili ostavi" i "Ne idi od mene", ali se povukla sa scene na vrhuncu popularnosti

  • 2
Marina Živković Marina Živković, Printskrin: Youtube/Tv Arhiva

Pevačica domaćemuzike, Marina Živković, palila je i žarila muzičkom scenom devedesetih godina, a onda se povukla sa estrade i promenila zanimanje.

Marina je posebno ostala upamćena kao žena koja zrači pozitivnom energijoom i osvaja sve oko sebe, ali je i svojim vokalnim sposobnostima oduševila mnogobrojnu publiku, jer je podjednako dobro pevala i rok, ali i narodne hitove.

Svoju karijeru započela je 1995. godine, a vrhunac svoje popularnosti koja nije trajala baš dugo, dogodio se samo nekoliko godina kasnije, krajem devedesetih. Ona je 2000. godine snimila svoj poslednji album i nakon toga se povukla iz javnosti, a kako se pričalo promenila je i zanimanje i postala beli mag.

Ove tvrdnje nije želela direktno da potvrdi, ali je otkrila da je muziku "ostavila" jer se preusmerila na neke druge stvari i da je srećna.

- Jednostavno sam se preusmerila na nešto drugo. Ja sam u šamanizmu (verovanje da svetom vladaju nepoznate sile i duše), živeti dušom, a ja radim upravo to, živim dušom - rekla je nedavno pevačica.

Spekulisalo se da je promenila i ime pa pored postojećeg po kojem je svima poznata, ima i novo- Maha Mantra (Velika Mantra), međutim ona je to demantovala.

Kako Marina danas izgleda, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Njeni najveći hitovi "Bolujem u sebi", "Reci, reci da", "Ne idi od mene", "Uzmi ili ostavi" pevaju se i danas, a ona je nedavno otkrila i jednu zanimljivost iz perioda kada se aktivno bavila muzikom.

Naime, pesma "Malo po malo", koju je otpevala Vesna Zmijanac prvenstveno je trebala da se nađe na Marininom albumu, međutim, kako ona tvrdi Zmijančeva joj je otela tu pesmu.

Marina ističe da je ona i dalje zvezda, ali u svom hramu (domu), gde je sve sređeno po prema feng šuiu, a kako izgleda njena oaza mira, pogledajte u nastavku teksta:

Video: Edita: Užasno je kada vidiš da te optužuju za bombaški napad

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA