≫ 

"Kajem se zbog svake suze i svakog izgubljenog nerva. Ništa nije bilo vredno toga..."

- Na krpe sam potrošile milione i nije mi žao. Da sam imala više, potrošila bih više - kazala je Jelena na temu garderobe

  • 31
Jelena Karleuša, (NE DIRATI BEZ ODOBRENJA I. CICOVIĆ) Jelena Karleuša, Foto: Nikola Tomić

Uskoro se navršava 25 godina otkako je Jelena Karleuša prisutna na muzičkoj sceni, a na pitanje šta bi, da može vratiti vreme, uradila drugačije, kaže da joj je žao svake suze.

- Kajem se zbog svake suze i svakog izgubljenog nerva. Ništa nije bilo toga vredno. Bilo je mnogo burno i ne bih opet kroz sve prolazila. Imala sam stresa za tri života - kaže Jelena koja se dotakla i teškog perioda koji je iza nje.

- Svi su u ovoj zemlji bili svedoci kroz kakav pakao sam s medijima prošla, svi su videli da niko nije imao obzira prema mojoj privatnosti, prema činjenici da sam žena i majka, nikome nisu bila bitna moja narušena ljudska prava. Komuniciram s par medija koji se nisu o mene ogrešili, svi drugi mi u ovom životu, a ni u naredna tri, ne trebaju - kaže Jelena za novi Story.

Kada je reč o garderobi, kaže da bi potrošila i više, da je imala.

- Na krpe sam potrošile milione i nije mi žao. Da sam imala više, potrošila bih više. Moda je moja strast, paralelno s muzikom. Smatram da ću u budućnosti imali vrlo ozbiljnu karijeru u tome - najavila je pop zvezda.

Na konstataciju da je glavna tema u proteklom vremenu bila hoće li se Jelena i Duško razvesti, te o čemu će se pričati naredne dve godine, Karleuša je rekla:

- Znam da se mnogo priča. Takva mi je karma. Ljude jednostavno intrigira i interesuje sve vezano za moj život. Teško je 25 godina biti toliko in. (smeh)

VIDEO: Zavirite u novu kuću Jelene Karleuše i Duška Tošića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA