Nada vrisnula kad je Kaća sa povezom preko očiju stavila ruku u kutiju, Đani se preznojio od straha

Pevačica Katarina Grujić pokazala je svoju hrabrost, pa je igrala čak dve runde

  • 0
Amidži šou Printskrin: Youtube/AmiG Show

Ognjen Amidžić je sinoć, 30. juna, u svojoj emisiji "Amidži šou" iznenadio svoje goste, Katarinu Grujić, Đanija i Nadu Topčagić jednom zanimljivom igricom.

Naime, njihov zadatak je bio da stave povez preko očiju, nakon čega su morali da zavuku ruku u kutiju i pogode šta se nalazi u njoj.

Prva na redu da uradi ovaj, nimalo lak zadatak bila je Kaća, kojoj nije bilo svejedno da stavi ruku u kutiju gde su se nalazile dve žabice. Pevačica je delovala neustrašivo, međutim bilo joj je veoma neprijatno jer je osetila da nešto skakuće, a kada je shvatila da su unutra žabe, ona se nasmejala, pa je čak poželela i jednu da uhvati.

Posle Kaće, na red je došao Đani u čijoj je kutiji bio miš. Folker se na početku igreo preznojio, no na kraju ipak nije bio dovoljno hrabar da svoju ruku gurne u kutiju.

Nada Topčagić je odmah odbila da igra ovu igru, jer se plaši zmija, a u njenoj kutiji nalazila se upravo ova životinja. Kada je svoju ruku gurnula u kutiju, Kaća je vrisnula, ali se vrlo brzo opustila te je na kraju čak htela i kući da je ponese.

Topčagićeva je samo prišla kutiji i kada je videla životinju samo je povikala: "Jaoj". Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu u nastavku teksta.

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA