Milić Vukašinović živi od prodaje kućne hemije na Zelenom vencu

- Kad krene posao to se sve isplati i ta roba se na odloženo plati. Nama je 3.000 evra trebalo da sve pokrijemo - kaže Milić

  • 3
Milić Vukašinović Milić Vukašinović, Printskrin: Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Roker Milić Vukašinović zarađuje tako što prodaje kućnu hemiju na Zelenom Vencu.

Kaže, njegova žena Suzana odlučila je da to rade, a on poručuje da "veliki novac kvari ljude".

- To je davno pisalo, da sam na rubu egzistencije, kada sam propio milion i po evra u svom bludnom životu. Ipak sam doktor za rokernol. Čovek je najnormalniji kada je na rubu egzistencije, veliki novac kvari ljude - kaže Milić Vukašinović.

- To je više Suzana radila sa robom po prodavnici, kućna hemija i takve stvari. Dizala je promete gazdama i nisu je cenili kako treba. Onda je meni i Suzani pukao film i rekli smo da ćemo ubuduće držati svoju radnju. Danas je bilo otvaranje, super je sve krenulo. Tek je prvi dan, ljudi trebaju da se naviknu da je tu nova prodavnica hemiju - rekao je tokom prethodnog dana Vukašinović.

- Najbitnije je naći dobru lokaciju, koliko god da je skupa kirija, to se na kraju sve isplati. Robu su nam dali na odloženo, a neko i nije, tako da ne moramo odmah velike pare da uložimo. Kad krene posao to se sve isplati i ta roba se na odloženo plati. Nama je 3.000 evra trebalo da sve pokrijemo - zaključio je Vukašinović za Blic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA