≫ 

Ceca objavila reči koje joj je Momo Kapor posvetio: Njen nadimak niko, nikada, nije lepše opisao

- Ta vitka, mršava provincijalka ogromnih očiju, čudnog sjaja, našla se "usred svoje legende" - stoji u tekstu koji je Kapor napisao o Ceci

  • 0
Svetlana Ceca Raznatovic Ceca Ražnatović, Foto: ATA Images

Folk zvezda Ceca Ražnatović na svom Instagram profilu objavila je deo teksta koji je o njoj svojevremeno napisao književnik Momo Kapor.

Ražnatovićeva se pohvalila tekstom "Ceca - neko ko se voli", u kojem je Kapor napisao utiske o njoj, a folk zvezda je kratko poručila da je "ponosna".

- Jedan od najlepših srpskih glasova došao je u Beograd iz malog mesta Žitorađa, sa juga Srbije. Pripada devojci koja se hrabro borila i izborila za sopstvenu bajku - pisalo je.

- Ta vitka, mršava provincijalka ogromnih očiju, čudnog sjaja, našla se "usred svoje legende" - stoji u tekstu koji je Kapor napisao o Ceci.

- U Srbiji, svaku Svetlanu koju posebno vole, zovu Ceca. U tom nadimku sa samo četiri slova ima mnogo nežnosti, maženja i bliskosti. Ceca. Neko ko se voli - piše u objavi.

Video: Cecina sestričina zapevala Anastasijin hit i pokidala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA