Kija Kockar se ludo provodila sa nekadašnjim najboljim drugom Lune Đogani: "Došla maca na vratanca"

Kija i Ilija bili su na rođendanu pevačice Katarine Živković

  • 54
Kristina Kija Kockar, Luna Đogani

Kija Kockar i Luna Đogani, Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Nakon što je Luna Đogani tokom učešća u "Zadruzi 3", zaratila sa najboljim prijateljem, Ilijom Pečenicom, on se sada, kako izgleda, sprijateljio sa njenom nekadašnjom suparnicom, Kristinom Kijom Kockar.

Kako je Đoganijeva smatrala da je Ilija tokom žestokih svađa koje je ona imala sa Anabelom zbog Marka Miljkovića, na strani njene majke, kao i da je otkrio neke privatne detalje iz njenog života, Luna ga je javno prozvala.

Pečenica je očigledno stavio tačku na prijateljstvo sa Lunom, jer je Kija objavila fotografije na kojima se vidi kako se ludo zabavlja sa nekadašnjim drugom Đoganijeve

Naime, njih dvoje su bili na rođendanu zajedničke drugarice, pevačice Katarine Živković, gde su se "spojili" i po objavljenim snimcima, ludo zabavljali kraj bazena.

- Voda će oprati tvoje grehe... Došla maca na vratanca - napisala je Kija uz snimak na kom gura Luninog bivšeg najboljeg prijatelja u bazen.

Video: Kija: Osuđjem nasilje Gagija nad Anabelom, ali vidim da se ona sad pravi da je svetica

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    3. jul 2020 | 16:39

    Dok Kija uziva i druzi se, neki se bave njenim zivotom, lece komplekse i dave se u sopstvenoj zlobi. Svako je tamo gde treba da bude.

  • Pa nemojte

    3. jul 2020 | 18:39

    Tako, zena se trudi svim silama da izmisli razlog za pojavljivanje u novinama ,portalima ,storijima... Nije ni to lako, kao ni osmisliti prevaru u Z3 ...

  • Mirna

    3. jul 2020 | 21:26

    Przi ih, Kiko,przi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA