≫ 

Seksi "Uraganke" o nastupima i honorarima, pa čak i o raspadu grupe

Devojke uživaju u svojoj karijeri, koja ide uzlaznom putanjom, a za Telegraf.rs su o svemu iskreno govorile

  • 17

Tri devojke, Ivana, Ksenija i Sanja, članice grupe "Hurricane",  vrtoglavu popularnost su stekle posle objavljivanja pesme "Favorito", a sada važe za jedne od najtraženijih pevačica na našim prostorima.

Seksi "Uraganke" su pred našim kamera govorile o temi koja se dosta komentariše i o kojoj se nagađa, a to su honorari muzičkih zvezda.

- Iskreno, mi ne baratamo tom informacijom koliko zarađuju kolege, niti volimo da pričamo o ciframa. Mi uopšte nismo nešto bogate, a i generalno mi imamo tim koji stoji iza nas i sve to određuju ljudi za nas - pričaju njih tri u glas.

Ono o čemu se već dugo spekuliše iako su tek na početku karijere, jeste i raspad grupe. Međutim, njih tri tvrde da se odlično slažu i da će se razdvojiti i započeti samostalne karijere samo onda kada to one budu želele.

- Znaš kako volimo da kažemo: "Ostaćemo zajedno dokle god mi želimo da budemo zajedno". Ja ne znam šta je to sa ljudima, pa hoće da nas razdvajaju. Nama fino ide, mislim treba da nastavimo u tom smeru, super nam je zajedno, gotivimo se, imamo isti cilj i stvarno radimo najlepši posao na svetu - tvrde one.

Devojke su otvoreno pričale i o temi samostalnih nastupa, odnosno da li svaka od njih može da nastupi pojedinačno.

- Ako nas neko zove kao posebni angažman, da idemo same, to ne radimo. U principu zajedno predstavljamo jedan brend,  a sad svaka ponaosob da  ide, to ne bi ni bilo fer - kaže Sanja.

Nezaobilazna stavr, od kada su postale mega popularne, jeste to da se na svakom veselju gde se pojave kao gosti, moraju latiti mikrofona i otpevati makar jednu pesmu.

Ivana, Ksenija i Sanja pre nešto više od dva meseca imale su i nezaboravno iskustvo, kada su kao gošće nastupale na spektakularnom koncertu Jelene Karleuše, koji se emitovao onlajn.

Priznaju da je za njih tri to bilo posebno iskustvo, te da su od Karleuše dosta toga naučile kada je šoubiznis u pitanju.

- Pošto nismo imale prilike na ovogodišnjoj Evroviziji da se pokažemo, mislim da nam je ona pružila priliku da zasijamo pored nje. To je baš onako izgledalo na svetskom nivou. Pokazala nam je to da pored tako velikog uspeha, neko može da ostane tako prizeman i kul osoba - pričaju devojke.

U toku sledeće nedelje očekujte ekskluzivni video, u kojem će vam članice grupe "Hurricane" dati savte na koji način možete da se zabavljate u ovim vrelim danima.

O čemu smo još ćaskali sa "Uragankama", ali i kakve planove imaju za letnju sezonu, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Uraganke ne žale što nisu u Roterdamu, a da su na ESC ovako bi to izgledalo

(M. Pantić, N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤷‍♂️

    3. jul 2020 | 16:53

    Plasticarke obicne.

  • Ana

    3. jul 2020 | 17:52

    Pre će se udati one koje beru kupine i prodaju piliće nego ove, zato što je gradskim devojkama koje su kod plastičara lečile nedostatke odzvonilo

  • Pravednik

    3. jul 2020 | 17:55

    Ko su ove? Neki doktori nauka? Na njivu i pozdrav...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA